Kody Brown i Sister Wives pranon sabotimin e martesës me Robyn

Klea

Kody Brown i Sister Wives pranon sabotimin e martesës me Robyn

Nga katër martesa, Kody Brown ka arritur të mbajë vetëm një. Mbani në mend se ka pasur një moment kur të katër këto martesa po ndodhnin menjëherë.

Tani, i vetmi bashkim që ka mbetur është ai i Robyn Brown. Sidoqoftë, shkrimi mund të jetë qartë në mur edhe për Kody dhe Robyn. Kody i referohet Robyn si “gruaja e mbetur në këmbë”.

Shikuesit kanë parë që marrëdhëniet e Kody të përkeqësohen Gratë Motra Sezoni 18. Tani, edhe ajo marrëdhënie që i ka mbetur mund t’i rrëshqasë nëpër gishta për shkak të zemërimit të tij.

Kody e di se do të pendohej të linte Robin

The Sister Wives: One on One u transmetua këtë fundjavë. Në episodin e tretë, ndërsa Robyn dhe Kody flisnin me njëri-tjetrin, ai pranoi se ndjeu se po sabotonte veten për shkak të “zhgënjimit dhe zemërimit” pasi gratë e tjera të tij u larguan nga martesa në shumësi.

Kody shpjegoi, “Mendova të largohesha nga Robyn dhe të kisha një dashnor tjetër dhe ta shikoja këtë dashnor dhe të shkoja, ‘Nuk të dua. Unë jam i dashuruar me një grua tjetër. Unë jam i dashuruar me një grua që e lashë sepse isha shumë e çuditshme për të menaxhuar marrëdhënien.’ Dhe çfarë ishte vetëm zemërim dhe jam i turpëruar.”

Sa i përket qëndrimit të Robyn nëse Kody po sabotonte marrëdhënien, ajo ndau me lot: “Ai përpiqet ta bëjë këtë. Unë duhet ta ndaloj atë gjatë gjithë kohës.” Ajo vazhdoi: “Ne jemi në vende të ndryshme për bombën që shpërtheu në familjen tonë. Dhe si, unë jam në një vend të madh zie dhe ai është i zemëruar … Ai thjesht dëshiron të shkojë të gjejë çfarëdo, e dini? Dhe unë jam sikur, jo, nuk mund të ndihem kështu.”

Ju mund të transmetoni Sister Wives në internet në TLC GO me abonimin tuaj në TV me pagesë.