Kody Brown i Sister Wives mbyll kompaninë familjare

Klea

Kody Brown i Sister Wives mbyll kompaninë familjare

Kody Brown e Sister Wives po bën lëvizje parash. Ose, duke u përpjekur të kursejë atë që mundet.

Të shtunën, më 7 tetor, Gratë Motra Ylli Christine Brown u martua me David Woolley në një ceremoni romantike në Utah. Pas më shumë se 25 vitesh ekzistencë e Kody Brown Gruaja e tretë “shpirtërore”, Christine është më në fund gruaja e parë (dhe e vetme) e ligjshme e dikujt.

Kody, i cili nuk mori pjesë në dasmë, festoi ngjarjen e lumtur duke mbyllur biznesin e familjes Brown. Kody Brown Family Entertainment, LLC – e cila liston Kody, Meri Brown, Janelle Brown, Christine dhe Robyn Brown si menaxhere biznesi – përfundoi zyrtarisht më 8 tetor 2023.

Pavarësisht shpërbërjes së biznesit familjar në Nevada, licenca e kompanisë mbetet aktive në Arizona, ku jetojnë Kody dhe Robyn. US Sun i ka të gjitha detajet e çrregullta.

Ylli i Sister Wives, Kody Brown po ndjen nxehtësi

Foto Kredia: TLC

Pasi u largua nga Kody në nëntor 2021, Christine u kthye në Utah me fëmijën e tyre më të vogël Truely në tërheqje. Aty jetojnë disa nga gjashtë fëmijët e saj dhe prej vitesh ajo dëshironte të ishte më afër tyre.

Diku në vitin 2022, Christine takoi Davidin në një aplikacion takimesh dhe ata njoftuan fejesën e tyre në prill 2023. Ata u martuan në Red Cliffs Lodge në Moab, Utah, me 300 të ftuar të pranishëm. Dasma thuhet se u kap nga kamerat e TLC ose për një episod të ardhshëm Sister Wives ose për një spinoff të mundshëm. As Kody, Robyn dhe Meri nuk ishin në listën e të ftuarve, ndonëse Janelle, e cila është ende një mikeshë e ngushtë, ishte e pranishme.

Christine me siguri mund të presë me padurim ato Krishtlindje të mëdha familjare që ajo ka dashur gjithmonë. Përveç gjashtë fëmijëve të saj dhe gjashtë të Janelës, David ka edhe tetë fëmijë. Ata duhet të jenë në gjendje të mbledhin një turmë të këndshme rreth pemës së Krishtlindjes, duke pasqyruar ditët më të lumtura në klanin Brown.

Dhe pastaj ishte një

ROBYN BROWN
TLC/YouTube

Duke ndjekur shembullin e Christine, gruaja e dytë Janelle u largua gjithashtu nga familja Brown në dhjetor 2022. Meri nuk mbeti shumë prapa, pasi la të shoqin prej 32 vitesh në janar 2023.

Siç e dinë fansat, Meri ishte gruaja e parë e Kody, e cila ishte ajo që e bindi atë të jetonte në radhë të parë The Principle (martesa në shumë). Ajo ra dakord të divorcohej nga ai në vitin 2014, gjë që e lejoi atë të martohej ligjërisht me gruan e katërt Robyn dhe të adoptonte tre fëmijët e saj nga martesa e saj e mëparshme. Kostoja emocionale e divorcit ishte shumë e lartë për Merin dhe marrëdhënia e saj me Kody nuk u rikuperua kurrë.

Pandemia e COVID-19 bëri thirrjen e vdekjes për familjen Brown. Një përçarje u krijua kur Kody u mblodh me Robyn dhe pesë fëmijët e tyre tani. Ai refuzoi të shoqërohej me pjesën tjetër të grave dhe fëmijëve të tij, përveç nëse ata ndiqnin rregullat e tij ultra të rrepta Covid (të cilat përfshinin sterilizimin e postës). Shumica e fëmijëve të tij të rritur u tjetërsuan nga preferenca e tij e dukshme për një grua dhe familjen e saj, dhe ata mbeten të huaj edhe sot e kësaj dite.

Kody mbetet ligjërisht i martuar me Robyn, me të cilën ka jetuar që nga fillimi i pandemisë.

Sister Wives transmetohet të dielave në orën 10/9c në TLC.