Kody Brown's Worst Parenting Moments

Klea

Kody Brown i gruas së motrës i njeh ‘dështimet’ e tij

Me shpërbërjen e familjes Brown gjatë dy viteve të fundit, Gratë Motra patriarku Kody Brown më në fund po mendon nëse mund t’i kishte bërë gjërat ndryshe. A mundet Kody në të vërtetë të marrë një përgjegjësi për një herë në vend që t’i fajësojë të gjithë të tjerët për gjithçka? Ky është një ndryshim.

Në episodin e 29 tetorit të Sister Wives, Kody bëri një bilanc të familjes së tij në tkurrje. Një grua e kishte lënë tashmë atë në atë moment, dhe dy të tjera kishin një këmbë jashtë derës. Shumica e fëmijëve të tij të rritur nuk po flasin me të.

Duke reflektuar mbi “disa nga dështimet” nëpër të cilat ai ka kaluar, Kody pyeti veten nëse ai kishte “pritur shumë nga familja me këtë ide të vetme familjare”. Pra, atëherë, ende nuk është faji i tij. Është faji i të gjithëve që nuk janë “në lartësinë e detyrës”. Hoo djalë, ky djalë.

Më të suksesshëm si ‘kushërinj?’

Foto nga: Gabe Ginsberg/Getty Images

“Ne mund të kishim qenë më të suksesshëm,” teorizoi ai, “po të kishim qenë në shtëpi të ndryshme me fëmijët që rriteshin sikur të ishin kushërinj.” Kushërinjtë ku babai i tyre fle me të gjitha “tezet” e tyre? Po, do të ishte shumë ndryshe.

Në vitin 2014, familja Brown mbajti një “festim të angazhimit familjar”. Ata shkruan një deklaratë të misionit familjar duke festuar jetën e tyre të re së bashku në Las Vegas cul de sac. Por me kalimin e viteve, ndërsa ata janë rritur më tej, Kody ndihet sikur e kanë “copëtuar” atë deklaratë të misionit.

“Ajo që ka ndodhur me familjen tonë është shumë e trishtuar për mua,” u ankua ai. “Është vetëm një nga ato gjëra që ka ndodhur. Më duhet të vazhdoj përpara.” Sikur të mos kishte fare pjesë në të. Kjo është e trishtueshme.

Duke shpresuar të “ripërcaktojë” jetën e tij, Kody reflektoi mbi anëtarësimin e tij në Vëllezërit e Bashkuar Apostolik, një sekt fundamentalist i fesë mormone. Pavarësisht se “ka qenë gjithmonë një njeri me besim”, ai tani pranon se “ka luftuar për një kohë të gjatë … Unë jam [no longer] një përshtatje me fenë time të vjetër.”

Familja shkatërrohet ndërsa gratë largohen

Pandemia e Covid ishte thirrja e vdekjes për shumë nga marrëdhëniet e Kody. Rregullat e tij strikte i larguan fëmijët e tij më të mëdhenj dhe bënë që gratë e tij të bëheshin shumë më të pavarura se sa ishin tashmë. Duke jetuar pothuajse ekskluzivisht me gruan e tij të katërt dhe më të bindur Robyn Brown, tre gratë e tjera të tij zbuluan jetën pa Kody.

Gruaja e tretë Christine Brown u largua zyrtarisht nga Kody në nëntor 2021. Gruaja numër dy Janelle Brown e pasoi në dhjetor 2022, me gruan e parë Meri Brown afër në janar 2023. Pas 30 vitesh poligami dhe 18 fëmijëve, Kody tani jeton në një marrëdhënie monogame me Robyn , të cilin ai e quan “dashuria e jetës sime”.

Sister Wives transmetohet të dielave në orën 10/9c në TLC.