Kody Brown 'I gatshëm për të falsifikuar' dashurinë me Meri Brown

Klea

Kody Brown ‘I gatshëm për të falsifikuar’ dashurinë me Meri Brown

Në këtë pikë, duket se nuk ka asgjë për të riparuar e Kody Brown marrëdhëniet me gratë e tij. Por Gratë Motra ylli është i gatshëm të provojë gjithçka në këtë pikë.

Në fillim të këtij viti, Kody njoftoi ndarjen e tij nga gruaja e tij e parë, Meri Brown, duke u thënë fansave përmes Instagramit se ata e ndërprenë lidhjen e tyre. Fansat e kanë parë Merin të pakompromis në dëshirën e saj për t’i dhënë fund gjërave.

Kody, nga ana tjetër, dëshiron që çdo gjë të funksionojë. Edhe nëse nuk është e vërtetë.

Kody e bashkëshorteve të motrës thotë se do të ‘duhet’ me Merin

Us Weekly mori një pamje paraprake ekskluzive të episodit të ardhshëm të Sister Wives. Vrojtimi i fshehtë pa Kody duke shpjeguar, “Unë jam i gatshëm të falsifikoj të qenit i dashuruar me Merin. Kryerja e detyrave të mia si bashkëshort. Një lloj i durimit të gjërave që më zhgënjejnë aq thellë saqë luftoj të jem pranë saj. Nëse më duhet për hir, sido që të jetë, nuk e di. Unë mund të falsifikoj përmes kësaj.”

Ndërsa të gjithë bëjnë lëshime në martesë, kjo nuk është ajo që është. Kody vazhdoi: “Nuk dua. Por nëse do të insistoni, atëherë unë do ta bëj. Ajo thotë, ‘Unë nuk e dua këtë’.” Kush do ta dëshironte këtë? Siç shpjegoi Meri në rrëfimin e saj, “Nuk do të doja që ai ta bënte këtë. Unë kam dashur të shëroj marrëdhënien tonë dhe madje të krijoj një marrëdhënie të re, por kurrë nuk kam insistuar për të.”

Ajo u shpreh më tej, “Pse ai thotë se është i gatshëm të vazhdojë të aktrojë kur qartësisht nuk ka qenë për tetë apo 10 vjet?” Traileri gjithashtu shfaqi një bisedë zemër për zemër mes Kody, Meri dhe Robyn Brown. Kody u divorcua nga Meri në vitin 2014 për t’u martuar me Robyn, por të dy mbetën të martuar shpirtërisht me Kody.

Robyn dukej se mohonte fundin e Merit dhe Kody. Ai i tha Robinit: “Kjo është marrëveshja që më kërkove për t’u martuar. Kjo marrëveshje që të dhashë, besëlidhja jonë e shenjtë, ishte nëse nuk do të jem i dashuruar me ty, nuk do të ulem dhe do të jem në një vend patetik me ty.”

Sister Wives vazhdon të dielave në orën 22:00 ET në TLC.