Kody Brown

Klea

Kody Brown i bashkëshorteve të motrës pranon se pasiguritë e tij ia prishën marrëdhënien me fëmijët e tij më të mëdhenj!

Kody Brown i bashkëshorteve të motrës pranon se pasiguritë e tij ia prishën marrëdhënien me fëmijët e tij më të mëdhenj!

Kody Brown ka folur për marrëdhëniet e tij të ndryshuara me fëmijët e tij më të mëdhenj si Gratë Motra vazhdon të përshkruajë ndarjen e shumësit të familjes.

Kody Brown

Në një intervistë me People, ish-poligamisti përshkroi se ndihej “i pafuqishëm” si një figurë babai mes mosmarrëveshjeve me disa nga fëmijët e tij më të mëdhenj.

“Marrëdhënia juaj me 10-vjeçaren ose pesë-vjeçaren ose foshnjat tuaja është shumë e ndryshme nga ajo që keni me një 15-vjeçar, një 20-vjeçar dhe një 25-vjeçar dhe një 30-vjeçar. vjeçar. Është shumë ndryshe”, tha ai për gazetën. “Unë nuk kisha asnjë fuqi në shtëpinë time për të thënë: “Këto janë rregullat”.

Gratë Motra

Kody Brown54, pranoi se familja e tij filloi të “zhbëhej” dhe luftoi për të gjetur gjuhën e përbashkët.

“Kishte shumë gjëra… çështje shumë të vështira me të cilat duhej të merreshim. Nuk kishte përgjigje të mira në atë kohë”, tha ai.

Gratë Motra

Kodi shpjegoi se si pandemia Covid-19 dëmtoi marrëdhëniet familjare, duke zbuluar se ai “nuk ishte në një vend të mirë” me ish-in e tij tani, Christine Browndhe “të shërohet nga shumë zemërim” në lidhje me marrëdhëniet e tij me gruan e parë, Meri, dhe gruaja e dytë, Janelle.

“Por në fund, është pothuajse si një turbullim,” thotë ai. “Nuk e di se çfarë ka ndodhur. Gjithçka që ka mbetur tani është ecja përpara. Duke ecur përpara dhe me shpresë për të shëruar këto marrëdhënie. Është me të vërtetë një histori tani, duke ecur përpara. Kjo është një histori për faljen. Falja dhe gjetja e shpresës dhe gëzimit pasi marrëdhëniet janë shkëputur nga mënyra se si është norma.”

Kody Brown

Kristina njoftoi se po largohej nga bashkëshorti i saj shpirtëror në nëntor 2021. Meri dhe Janelle ndoqi shembullin, duke u ndarë zyrtarisht nga Kodi vitin e ardhshëm.

Ylli i TLC shpjegoi se po punonte për të gjetur “një normalitet të ri” me ish-bashkëshortet e tij dhe “të gjithë fëmijët e mi”.

Christine Brown

Gwendlyn Browntë cilit Kodi ndan me Kristina, ka qenë e hapur me fansat për marrëdhëniet e acaruara me të atin. 21-vjeçarja hyri në kanalin e saj në YouTube në shkurt, për të reaguar ndaj një episodi që shfaqej Kodi duke përshëndetur fëmijët që ndan me gruan e tij të mbetur, Robyn Brown, pas shkolle.

“Unë e di se duhet të jem i lumtur për ta, por të shohësh atë si një baba aktiv me këta fëmijë, dhemb vërtet.” Gwen – tha ndërsa ajo u përlot. “Është e keqe të mos jesh në gjendje t’i shohësh ata.”

Gwendlyn Brown

Ajo shpjegoi se ishte e vështirë për të qenë e lumtur të Robinit fëmijët kur ajo nuk mori të njëjtën vëmendje nga babai i saj gjatë fëmijërisë së saj. Kodi ndan gjithsej 18 fëmijë me tre ish-të e tij dhe Robin.

“Është e tmerrshme që po e bëj këtë për veten time, por më dhemb shumë ta shoh atë të jetë një baba i mirë për të tjerët, kur unë nuk e kuptoja aq shumë. E di që duhet të jem e lumtur për ta dhe jam”, tha ajo. “Jam shumë i lumtur që ata kanë një baba të mirë, ose si duket të jesh një baba i mirë dhe një baba aktiv. Por thjesht nuk e kuptova dhe nuk e mbaj mend. Nuk mbaj mend që kam ardhur në shtëpi nga kopshti dhe kam parë babin dhe atë të lumtur që hëngra të gjithë drekën time ose që bëra një shok në shkollë.”

Robyn Brown

Gwen e përgëzoi nënën e saj që ishte “gjithmonë” e pranishme, duke komentuar: “Jam shumë e lumtur që e kisha atë, por nuk ishte kurrë babai im.”

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 ET, në TLC.