Kody Brown "Gratë e motrave" pretendon se ishte "detyruar" në poligami

Klea

Kody Brown “Gratë e motrave” pretendon se ishte “detyruar” në poligami

Kody Brown “Gratë e motrave” pretendon se ishte “detyruar” në poligami

Kody Brown pranoi se ai kishte “detyruar” ideologjinë rreth poligamisë pa e konsideruar vërtet nëse stili i jetës ishte “i përshtatshmi” më i mirë për të, gjatë episodit të së dielës Gratë Motra.

“Kam kaluar pjesën më të madhe të jetës sime si ky poligamist duke u përpjekur të vendos vazhdimisht kunja katrore në vrima të rrumbullakëta,” i tha ai mikut të tij, Brian, gjatë një bisede të transmetuar. në episodin më të fundit. “Unë i kam detyruar gjërat të përshtaten në vend që të shkoj, ‘a është kjo një përshtatje?’ Më është dashur të mësoj përmes përvojave të mia në martesën në shumësi se kunja katrore nuk është një ide e mirë për t’u futur në vrimën e rrumbullakët.”

Kody Brown

Patriarku i TLC gjithashtu vuri në dukje se ai nuk “ndihej më si një poligamist”, gjatë episodit të së dielës. Kodi dhe gruaja e tretë, Christine Brownnjoftuan ndarjen e tyre në nëntor 2021 dhe Janelle dhe Meri Brown ndoqi shembullin, një vit më vonë. Ai tani po jeton një mënyrë jetese monogame me gruan e tij të fundit në këmbë, Robyn Brown. Kodi ndan 18 fëmijë në të katër marrëdhëniet.

“Kanë kaluar 10 muaj që kur kam qenë e Janelës shtëpi,” Kodi zbuluar në një vend rrëfimi. “Unë as nuk e di se çfarë po ndodh pothuajse në gjysmën e kohës e Merit jeta. Tani, e kam gjithë këtë kohë Robin dhe unë, ne kemi një lloj jete të veçantë së bashku. Dua të them, ka qenë një sfidë në një mënyrë, por e dini çfarë? Kam pak kohë për të kaluar me miqtë e mi.”

Janelle Brown

Janelle foli për ndarjen e vazhdueshme të çiftit, teksa mendonte për jetën e saj të re si beqare.

“Kam një jetë shumë të zënë,” tha ajo Kristina gjatë një udhëtimi rrugor të paraqitur në episod. “Më pëlqen të shkoj në shtrat gjatë natës dhe të lexoj librin tim dhe të fik dritën kur dua ta fik. Qentë janë në shtrat me mua sepse ai kurrë nuk mund ta duronte atë. Unë duhet të bëj gjërat e mia, e dini?”

Christine Brown

Sezoni i 18-të i serisë TLC është fokusuar në pasojat familjare pasuese e Kristinës largimi dhe trazirat që çuan në Meri dhe e Janelës daljet e mëvonshme nga martesa shumës.

Meri Brown

Në gusht, Kodi trajtoi prishjen e familjes së tij jokonvencionale në një intervistë me People.

“Ka qenë e dhimbshme, me gishta të drejtuar dhe fajësuar,” tha 54-vjeçari. “Por ju duhet të shpresoni se ne kemi ende një miqësi në të ardhmen. Sepse ne jemi të lidhur përgjithmonë përmes fëmijëve tanë.”

“Unë mund të kisha bërë shumë më mirë,” pranoi ai.

Kody Brown

Janelle i tha magjistarit të ndërrimit masiv të familjes—“Të gjithë jemi duke u vendosur në rrugën e re. Para nesh kemi vetëm mundësi.”

“Askush nuk duhet të martohet përderisa është duke kaluar nëpër një divorc” Robin shtuar.

Gratë Motra

45-vjeçarja nëna e pesë fëmijëve vuri në dukje-“Nuk kam menduar kurrë se doja të largohesha. E di sa shumë dua Kodi. Ai po bën më të mirën.”

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 ET, në TLC.