Kody Brown është një hipokrit, dhe ja pse

Klea

Kody Brown është një hipokrit, dhe ja pse

Duke thirrur Kody Brown një hipokrit është si të tregosh qiellin dhe të thuash se është blu. Gratë Motra shikuesit e dinë se Kody flet nga të dy anët e gojës së tij. Megjithatë, ndonjëherë është argëtuese të shikosh pas në disa raste kur ai me të vërtetë ka vënë këmbën në të.

Për vite të tëra, Kody është përpjekur të mbajë kontrollin e vogël që kishte mbi familjen e tij poligame, e cila përfshinte marrjen e vendimeve kryesore të jetës, si lëvizja tre herë. Për njëfarë kohe, Meri Brown, Janelle Brown, Christine Brown dhe Robyn Brown shkuan bashkë me shakatë e tij, por të zgjuarit u lodhën pas një kohe.

Sezoni 18 i Sister Wives do të shfaqet premierë këtë muaj dhe do të tregojë Kody duke humbur të gjitha kontrollet në realitetin e tij. Ai është filmuar duke bërtitur dhe duke vepruar në mënyrë të paqëndrueshme, të cilat ia ka fshehur më së shumti kamerave gjatë viteve të kaluara. Një gjë është e sigurt – Kody nuk i pëlqen të thirret në asnjë cilësi. Megjithatë, ky sezon është një sezon i llogarive.

Kody jeton si një burrë monogam

(Fotografia: TLC/YouTube)

Kody prej vitesh ka pranë vetes gruan e tij të preferuar, Robyn. Dhe aq sa ai e mohon, patriarku ka jetuar një mënyrë jetese shumë monogame. Sezon pas sezoni, Kody është tallur se sa krenar ishte që ishte në gjendje të mashtronte katër gra. Ai madje, në një moment, ndau programin e tij javor. Megjithatë, Kody ra nga dashuria me idenë e një familjeje pluraliste diku përgjatë linjës. Robyn i dha Kody diçka që ai kishte dashur gjithmonë – mbështetje të verbër. Kështu që kur goditi pandemia, ai u përpoq me të.

Vetëm atëherë u bë e qartë se të dy yjet e Sister Wives ishin shumë të lumtur duke jetuar si çifti i vetëm në botë. Kody jo aq delikate filloi t’i largonte Meri, Janelle dhe Christine, shpesh duke i përjashtuar dhe duke filluar zënka të vogla. Ai duhet të kishte qenë i sinqertë dhe t’i shpëtonte vetes vite dhimbje koke.

Kody nuk shkoi në kirurgjinë e Ysabel

Një nga vendimet më të diskutueshme të Kody-t ishte që t’i mungonte operacioni në shtyllën kurrizore të vajzës së tij, Ysabel Brown. Për vite me radhë, fansat kanë ndjekur rrugëtimin e adoleshentit për skoliozën dhe e dinin se vajza e Christine kishte dhimbje të forta. Pra, kur erdhi mundësia që ajo të fluturonte në New Jersey gjatë pandemisë për procedurën, shikuesit thjesht supozuan se Kody do të ishte një prind mbështetës.

Rezulton se Kody nuk ia ka kushtuar mendjen vajzës së tij, sado që ajo të lutej. Në vend të kësaj, ai zgjodhi të qëndronte në izolim me Robyn dhe fëmijët e tij më të vegjël, sepse nuk mund të duronte të ishte larg tyre për më shumë se gjashtë javë.

Në atë kohë, Kody shpjegoi se ai do të dukej si një hipokrit pasi “i lutej” familjes së tij që t’u përmbahej rregullave të tij strikte COVID-19. Operacioni dukej si një nga ato momentet kur do të kishte qenë një përjashtim nga rregullat e tij, por Kody gjithsesi refuzoi. Kody përfundoi duke u dukur si një hipokrit, thjesht në një mënyrë shumë të ndryshme, dhe humbi çdo respekt që vajza e tij kishte lënë për të.

Kody thyen rregullat e tij të rrepta morale

Ne e dinim që Robyn ishte telashe në momentin që ajo hyri në jetën e Kody-t, pasi ajo kishte një mënyrë rreth saj që joshi babanë e 18 fëmijëve, pothuajse si një sirenë që thërriste marinarët për vdekje. Gjatë sezonit 1, kamerat e TLC kapën Kody duke thyer të gjitha rregullat e tij të modestisë, të cilat përfshinin edhe ndihmën e Robyn-it për të zgjedhur fustanin e saj të nusërisë. Kody nuk kishte ndihmuar asnjë nga tre gratë e tij të para, dhe kjo lëvizje doli si mungesë respekti.

Nuk i ndihmoi rastit të Kody-t kur pamjet e shfaqën atë duke u kthyer fshehurazi në shtëpinë e Robyn-it pasi mori telefonatën se uji i Christine-s ishte prishur. Puthja e parë duhej të ruhej për natën e tyre të dasmës, ashtu siç kishte bërë me Merin, Janelën dhe Kristinën. Sidoqoftë, Kody gjithmonë bënte një përjashtim për Robyn, të cilin ai e tërhiqte më shumë. I mërziti fansat që ndërsa Christine kishte vështirësi në lindje, Kody po i hiqte gurët me gruan e tij më të re.

Kody nuk mbante maska

Skandali më i fundit ishte kur Kody dhe Robyn u kapën pa maska ​​teksa bënin pazar në Victoria’s Secret, nëpërmjet Reddit. Lëvizja ishte interesante, pasi Kody përdori rregullat e tij si kodrën në të cilën zgjodhi të vdiste, gjë që i kushtoi atij tre martesa dhe marrëdhënie me fëmijët e tij.

Thjesht tregon se sa egoist ka qenë Kody gjatë gjithë viteve, duke i lënë shikuesit të besojnë se ai kujdeset vetëm për veten e tij.