Sister Wives

Klea

Kody Brown është i dëshpëruar për t’u pajtuar me Janelle pasi ka hedhur poshtë dhe ka braktisur fëmijët e saj

Kody Brown është i dëshpëruar për t’u pajtuar me Janelle pasi ka hedhur poshtë dhe ka braktisur fëmijët e saj

Të dielave episodi i ri i Gratë Motra, Kody Brown ka zbuluar një dëshirë të rrënjosur thellë për të riparuar marrëdhënien e tij me të Janelle Browndhe All About The Tea u ofron shikuesve një vështrim ekskluziv në shkëmbimin e tyre prekës.

Gratë Motra

Skena shpaloset me Kody Brown duke kujtuar një bisedë ku ai pyeti për mundësinë e pajtimit me Janelle.

“Unë pyeta Janelle një herë, ‘Çfarë është ajo? Pse nuk mund të pajtohemi? Le të përpiqemi dhe të pajtohemi. Pse nuk mundemi?’”, tregon ai.

Kody Brown

Duke imituar atë që ai e percepton si Janelle Brown Ai sugjeron se mosinteresimi i saj vjen nga një shkëputje me anëtarët e tjerë të familjes, “‘Epo, nuk e di cilat janë marrëdhëniet tuaja me Robin dhe Merin, por thjesht nuk jam i interesuar të përfshihem me ata njerëz'”, ai imiton, duke treguar një ndjenjë vajtimi mbi parimet që ata ndanë dikur për rregullimin e tyre poligame.

Janelle Brown

Më pas rrëfimi kalon në e Janelës perspektivë, ndërsa ajo sqaron qëndrimin e saj në një rrëfim. Duke theksuar mungesën e bazës së përbashkët me Robin dhe Meriajo vë në pikëpyetje arsyetimin pas nxitjes së këtyre lidhjeve nëse martesa e saj me Kody shpërndahet.

Janelle Brown

Duke u thelluar, Janelle spekulon se e Kodit Udhëzimet për pajtim kanë të bëjnë më pak me bashkimin e tyre dhe më shumë një përpjekje për të hedhur fajin mbi të, duke e pikturuar atë si partnerin e papërshtatshëm që po rrezikon të Robinit mirëqenien, duke pasur parasysh se marrëdhënia e tij me Meri është zbehur. Ajo imiton atë që interpreton e Kodit qëndrim mbrojtës për Robin.

Gratë Motra

e Janelës zhgënjimi është i dukshëm pasi ajo e vëren këtë e Kodit përpjekjet për t’u pajtuar nuk kanë qenë kurrë të rrënjosura në një dëshirë apo dashuri personale. Ajo është e lodhur nga thirrjet e tij për t’u ribashkuar për hir të harmonisë familjare, në vend të një dëshire të sinqertë për të rindezur dashurinë e tyre.

Janelle Brown

Në fund të tij, Kodi ndan dhimbjen e tij për dinamikën e thyer familjare në rrëfimin e tij. Pavarësisht refuzimit të përsëritur, ai mbetet i vendosur në përpjekjen për pajtim, edhe pse çdo refuzim i shton ankthin.

Shtypni luajtjen për të parë.

Ndërsa sezoni 18 përparon, Janelle Brown nuk e ka fshehur indiferencën e saj ndaj ribashkimit me Kody. Ajo pranon se ndihet më e kënaqur pa të dhe nuk sheh të ardhme të qëndrueshme për marrëdhënien e tyre. Në një bisedë të sinqertë, ajo madje informon Kody për preferencën e saj për të mbetur të ndarë dhe i rrëfehet Christine Brown, duke shprehur dëshirën për t’i dhënë fund martesës së saj.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.