Sister Wives

Klea

Kody Brown e quan dështimin e tij në poligaminë një “Histori dashurie shekspiriane u kthye në tragjedi”

Kody Brown e quan dështimin e tij në poligaminë një “Histori dashurie shekspiriane u kthye në tragjedi”

Kody Brownylli 54-vjeçar i Gratë Motrakohët e fundit ndau mendimet e tij për ndryshimet dramatike në jetën e tij pas përfundimit të tre nga katër martesave të tij poligame.

Kody Brown

Duke reflektuar mbi këto ndryshime të rëndësishme, Kody Brown shprehu pasiguri për të ardhmen e tij, duke pranuar se vështirësia e tij për të ecur përpara mund të rrjedhë nga mos heqja dorë plotësisht nga e kaluara e tij. “Unë po luftoj për të parë se çfarë do të sjellë e ardhmja, ndoshta sepse thjesht nuk e kam lënë të shkojë mjaftueshëm nga e kaluara,” tha ai për PEOPLE.

Gratë Motra

Procesi i zbërthimit filloi në nëntor 2021 kur Christine Brown, e Kodit gruaja prej afro 26 vitesh, njoftoi largimin e saj nga familja. Kjo u pasua nga Janelle Brown dhe pastaj Meri Brown, e Kodit bashkëshortes së dytë dhe të parë, respektivisht, duke konfirmuar edhe përfundimin e marrëdhënieve me të brenda dy muajve në vijim. Gjatë kësaj kohe, vetëm gruaja e tij e katërt, Robyn Brownmbeti me të, duke kaluar në atë që në fakt u bë një martesë monogame.

Gratë Motra

Kodi ndau ndjenjën e tij të thellë të humbjes për këto ngjarje, duke vënë në dukje dhimbjen e zemrës që ndjeu ndërsa stili i jetës së tij poligame dikur i dashur për t’u shkatërruar. Ai u ankua: “Në fund, më dukej sikur të gjithë të tjerët ishin të pakënaqur, sepse ndihesha sikur po paraqisja të gjitha ankesat, se kjo thjesht më bëri cinike. kam dashur [our situation]. Thjesht dukej sikur jo të gjithë të tjerët e bënin.”

Meri Brown

Vizioni i tij për familjen e tij ishte uniteti dhe tejkalimi i sfidave së bashku, një ëndërr që ai tani e sheh si të parealizuar. “Nuk doja të isha djali që ka këtë familje me të cilën luftoj derisa të vdes. Pastaj të gjithë shkojnë mirë pasi unë jam larguar. Nuk e kuptoj pse nuk mund ta kapërcejmë këtë tani. Më theu zemrën që nuk mund t’i tejkalonim dallimet tona. Është pjesë e jetës. E kam dashur jetën që kemi dhe shpresoj ta dua jetën që do të marr”, është shprehur ai.

Kody Brown

Kodi në mënyrë prekëse e përshkroi situatën si “një histori dashurie shekspiriane që është një tragjedi”, duke thënë: “Vetëm ne kemi dashur dhe kemi humbur”.

Kody Brown

Pavarësisht këtyre sprovave, Kodi mbetet shpresëdhënëse. Ai kujton me dashuri jetën që ata ndanë si një familje e madhe, duke iu referuar asaj si një përvojë e shkëlqyer ekipore për të lundruar sfidat e jetës. Ky reflektim duket se rindez optimizmin e tij, ndërsa ai e shikon të kaluarën me mall. “Këtu është optimizmi im. Eshte kthyer. Unë po shoh përsëri të kaluarën time dhe po them, ‘Ishte e bukur’. Tani ka ndryshuar,” tha ai.

Kody Brown

Kodi e përmbyllur me një perspektivë largpamëse, duke shprehur një shpresë për dashuri të ndërsjellë dhe aftësinë për secilin anëtar të familjes për të vazhduar jetën e tyre. “Ndoshta do ta gjej atë optimizëm për të ardhmen. Në fund, shpresojmë që thjesht ta duam njëri-tjetrin dhe ta lëmë njëri-tjetrin të ecë përpara”, tha ai.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 ET, në TLC.