Stinët më të mirë të grave motra

Klea

Kody Brown duhet të pajtohet me Janelle Brown, ja pse

Edhe pse Janelle Brown prej muajsh jeton beqare, Kody Brown shpreson se ai mund të jetë në gjendje të pajtohet me gruan e tij të dytë në sezonin e ardhshëm të Gratë Motra. Prej vitesh Janelle ka qenë zëri i arsyes brenda familjes. Ajo ka mbajtur gjithmonë një kokë të ftohtë për të, veçanërisht kur Kody do të kishte idetë e tij madhështore. Tani që ai ka një grua të ligjshme, Kody po përpiqet të gjejë falje. Megjithatë, nuk duket se plani i tij do të realizohet.

Kody është një vepër e vërtetë, me shikuesit që e kanë të vështirë të ndihen keq për vendasin e Wyoming. Premiera e sezonit 18 tregoi se Kody ishte ende shumë i mërzitur për humbjen e martesës së tij me Christine Brown, duke vënë në dukje se donte ta “urrente” atë. Janelle ka filluar t’i besohet Christine-s, duke zbuluar se nuk dëshiron të jetë më e martuar me Kody. Dhe kush mund ta fajësojë atë? Përveç zemërimeve të Kody-t, ai nuk është i interesuar për të, falë mënyrës së tij inatosur.

Kody beson në shanset e dyta

(Fotografia: TLC/YouTube)

Babai i 18 fëmijëve kohët e fundit i tha People se do të ishte “shumë i interesuar të pajtohej” me Janelën edhe pse ata janë ndarë që nga dhjetori 2022. Shikuesit janë të hutuar se pse Kody mund të ketë shpresë, veçanërisht pasi ai e trajtoi kaq keq Janelën.

Megjithatë, patriarku zbuloi: “Unë jam ende në kërkim të pajtimit me Janelën. Nuk do të them se ajo ka qenë e turpshme për largimin, por vazhdoj të mendoj, ‘Kjo nuk është një arsye që ne të ndahemi. Ne mund të punojmë me këtë. Ne mund të gjejmë përsëri besimin dhe të negociojmë një marrëveshje për atë besim nëse do të punojmë vetëm për të.’

Janelle është një kapje

Sinqerisht, Janelle është e kapur dhe duket sikur Kody është shumë i vetëdijshëm se ka humbur një partner të mirë. Janelle ishte një nga gratë që vazhdimisht kishte një punë dhe mund të sillte të ardhura për familjen. Si kontabiliste dhe seksere, Janelle kishte aftësi të shkëlqyera ndërpersonale, të cilat e lejojnë atë të shoqërohet me të gjithë personalitetet. Edhe nëna e gjashtë fëmijëve ishte jashtëzakonisht e durueshme, veçanërisht gjatë viteve të fundit kur nevojat e saj ishin anashkaluar.

Janelle nuk kërkoi kurrë shumë. Fansat shpesh e shikonin atë të ulej në ndenjësen e pasme me Meri Brown, Christine dhe Robyn Brown, të cilët ishin pak më të mirëmbajtur. Janelle i pëlqen gjithashtu aventurat, të cilat ajo e dëshmoi kur bleu një RV luksoze për të jetuar.

Kody i vjen keq për humbjen e Janelës

Kody nuk ka kërkuar ende për një grua tjetër për t’i shtuar familjes së tij pluraliste dhe thuhet se po përqendrohet në rikthimin e Janelle. Ka kuptim që ai duhet të përpiqet të bëjë që martesat midis Robyn dhe Janelle të funksionojnë përpara se të shtojë një grua të re në klan.

Nga ana e tij, Kody ndau me lexuesit: “Çdo përpjekje që do të mendoja ndonjëherë në atë drejtim do të duhej të vihej në marrëdhënien time me Janelle dhe sigurisht marrëdhënien time me Robyn për të ruajtur atë marrëdhënie gjithashtu.”

Mund të jetë tepër vonë

Ndërsa Kody është i mbushur me një ndjenjë të re shprese, mund të jetë ende tepër vonë për të shpëtuar martesën e tij të dështuar me Janelle. Nëna e gjashtë fëmijëve tha për median se nuk është “penduar” për ndarjen.

Dhe pse ajo? Janelle tani është e lirë të marrë vendimet e saj, ato që i përshtaten më mirë nevojave të saj. Ajo nuk është duke u bërtitur apo nënshtruar nga patriarku dhe me të vërtetë duket shumë më e lumtur brenda vetes. Janelle vazhdoi duke thënë se “përvoja është ajo që na dha jetën që kemi tani. Të gjithë jemi duke u vendosur në rrugën e re. Para nesh kemi vetëm mundësi.”

Shikuesit e Sister Wives shpresojnë që Janelle t’i përmbahet armëve dhe të qëndrojë larg Kody, i cili nuk është gjë tjetër veçse një harxhim i burimeve të saj. Sezoni i ri do të tregojë çiftin duke u grindur dhe Kody edhe një herë humbet qetësinë. Kody mund të provojë gjithçka që dëshiron, por Janelle duket se nuk ka gjasa të kthehet duke u zvarritur për të jetuar ditët e saj në Coyote Pass me të dhe Robyn.