Sister Wives

Klea

Kody Brown deklaron ‘Sister Wives’ shfaqjen e tij dhe atij i duhet pagesa!

Kody Brown deklaron ‘Sister Wives’ shfaqjen e tij dhe atij i duhet pagesa!

Tifozët nuk ishin të lumtur të shihnin Kodi dhe Robyn Brown paraqitur gjatë e Christine Brown speciale e dasmës, “Dasma e Christine dhe Davidit.” Shumë shikues shkuan në mediat sociale për të pyetur pse TLC do të përfshinte e Kristinës ish-i dhe gruaja e tij e mbetur në një festë të veçantë e Kristinës dite e madhe.

Christine Brown

Kristina51 vjeç, u martua me ekzekutivin e ndërtimit në Utah, David Woolley59, më 7 tetor 2023.

Kodi me sa duket nuk priste të përfshihej në speciale pasi ai nuk ishte i ftuar në dasmë, as gruaja e tij, Robin, ose ish-gruaja e tij e parë, Meri Brown.

Christine Brown

Një burim zbuloi arsyen e vërtetë pas e Kodit prania në dasmë të veçantë për diellin e SHBA.

Insajderi i tha gazetës – “Gratë Motra është e Kodit shfaqje. Ai është kryefamiljari dhe në fillim ishte kryefamiljari me kontratë”.

Kody Brown

Burimi vazhdoi – “Ishte ai që e nisi shfaqjen. Do të jetë përgjithmonë shfaqja e tij. Ai është i sjellshëm për të lejuar Kristina në emision në këtë pikë, por për sa i përket specialitetit, ai duhej të ishte pjesë e tij, sepse e di që sjell para.”

Christine Brown

Sniçi theksoi se Kodi ende “kishte nevojë për një rrogë”, pavarësisht nga kolapsi i familjes së shumëfishtë.

Insajderi shpjegoi – “Kjo është jeta e tij dhe është ajo që po e ndihmon atë të paguajë faturat.”

Christine Brown

Kristina dhe Kodi njoftuan ndarjen e tyre në nëntor 2021. Meri dhe e Kodit gruaja e dytë, Janelle, zbuloi se ata po largoheshin Kodi në dhjetor 2022.

Kody Brown

Kodi e ndarë gjatë speciales së dasmës – “Vetëm sepse jam i zemëruar për tre vjet nuk do të thotë se nuk mund të jem i lumtur për [David and Christine].”

e Kodit Emocionet e rrotullimit të lidhura me ndarjen e familjes u diskutuan gjatë sezonit 18, duke përfshirë çështjet që u përhapën në martesën e tij me Robin.

Kody Brown

Kodi dhe Robin u shfaqën të shkujdesur gjatë intervistave të tyre të paraqitura, dhe madje ndanë një pamje të vështirë. Një burim la të kuptohej se sjellja e tyre gjatë speciale ishte mashtruese.

Insajderi tha: “Ai është ende shumë i zemëruar dhe ai është ende shumë ndryshe.”

Robyn dhe Kody Brown

Burimi shtoi: “Njerëzit do ta minimizojnë atë dhe do ta thonë këtë të Robinit duke qenë dramatike, por ajo nuk është. Ai ende po gjen rrugën e tij për t’u rikthyer drejt një lloj gëzimi.”

Atë e pohoi lajmëtari Kodi dhe Robin “nuk ishin vërtet të lumtur”.

“Ata nuk kanë të njëjtën jetë që kishin më parë,” pretendoi insajderi. “Ata janë mësuar me dashurinë, miqtë, familjen dhe gjithë atë gëzim, dhe në të vërtetë nuk e kanë atë. Ata thjesht kanë rrethin e tyre të vogël tani.”

Gratë Motra

Këshilltari vuri në dukje se “ka shumë punë që duhet bërë për ta rregulluar atë”, pasi çifti punon për të forcuar marrëdhënien e tyre.

“Ai i ka të gjitha Robin. Ai nuk ka nevojë për asgjë tjetër”, shtoi burimi. “Dhe ai nuk po i shërben më Perëndisë, sepse gjithçka është e prishur. Ai ndjen se e ka dështuar këtë.”