Kroy Biermann

Klea

Kim Zolciak urdhërohet të shesë rezidencën e Gjeorgjisë pasi u mbyll Uji, plus Kim mori 250 mijë dollarë nga një “mik”

Kim Zolciak urdhërohet të shesë rezidencën e Gjeorgjisë pasi u mbyll Uji, plus Kim mori 250 mijë dollarë nga një “mik”

Një gjykatës e ka refuzuar e Kim Zolciak lutje për të shkarkuar bashkëshortin e larguar Kroy Biermann’s Kërkesa për divorc, pavarësisht Amvise të vërteta të Atlantës Argumenti i yllit se ata ishin ende intime, gjyqtari nuk ishte i bindur.

Kim Zolciak

Përveç vendimit kundër Kim Zolciakmiratoi gjyqtari Kroy Biermann’s ofertën për të shitur shtëpinë e tyre prej 3 milionë dollarësh në Gjeorgji, dhe ai menjëherë e vendosi shtëpinë në treg – duke renditur pronën për 3,200,000 dollarë.

Për më tepër, gjyqtari përcaktoi më tej udhëzime për kushtet e ardhshme të jetesës së ish-çiftit.

“Gjyqtari vendosi këtë Kroy mund të shesë shtëpinë. Për shkak të mungesës së fondeve, Kimit nuk iu kërkua të largohej, por Kim u urdhërua të flinte në bodrum (kabina e shërbyesve). Më 29 shtator, The Good the Bad and Fake njoftuan publikun e tyre në Instagram. “Kroy merr dhomën kryesore të gjumit [and] të dy kanë qasje në [the] kuzhinë.”

Kim Zolciak

edhe pse Kim Zolciak bëri një rast te gjyqtari për kërkesën e saj për një dyshek superior për shkak të operacionit të saj të fundit në qafë, Kroy ishte e shpejtë për të theksuar se ajo, “sapo kaloi dy javë në Kolumbi”, ku ajo filmoi “The Surreal Life” të MTV, në një dyshek të lirë dhe “ja doli mirë”.

Kroy Biermann

Për më tepër, të Kroit lutje në gjykatë për caktimin e një Guardian Ad Litem (GAL) për katër fëmijët e çiftit – Kroy “KJ” Jr.12, Kash11 dhe binjake Kaia dhe Kane, 9 — u refuzua për shkak të kufizimeve financiare. Tarifa e GAL është 50,000 dollarë në muaj – një shumë që kërkuesi është përgjegjës për të mbuluar dhe Kroy nuk mund të përballojë.

Kroy Biermann

Një Guardian Ad Litem në një çështje të ligjit familjar i shërben fëmijës. Ai ose ajo caktohet nga gjykata për të përfaqësuar interesin më të mirë të një fëmije. Në një rast divorci ose kujdestarie të fëmijëve, çdo palë ose gjyqtar mund të kërkojë që të caktohet një kujdestar ad litem. Një avokat mund të shërbejë si kujdestar ad litem, por nuk kërkohet që ai të jetë avokat.

Kim Zolciak

Sipas rrëfimit të dorës së parë, të Kroit Të ardhurat mujore janë 4500 dollarë nga pensioni i tij i futbollit, ndërsa Kim vlerësohet të fitojë rreth 5000 dollarë në muaj nga clickbait në Facebook-un e saj.

Situata në Biermann vendbanimi është i tmerrshëm, u zbulua se uji i tyre ishte mbyllur, por më pas u rivendos nën një lutje dhembshurie.

e Kim Zolciak

Mes problemeve të tyre financiare në rritje, Kim është në borxh për 250,000 dollarë ndaj një të njohuri të quajtur “Kathy”. Ajo është urdhëruar të ndajë një Range Rover me vajzën e saj të madhe, Brielle Biermann26. Ndërkohë, Kroy do të përdorë Cadillac Escalade të familjes.

Gjyqtari këshilloi Kim dhe Kroy të marrin në konsideratë mirëqenien e fëmijëve të tyre, duke theksuar se fëmijët po vëzhgojnë çdo lëvizje që bëjnë.

Kim Zolciak

Siç është raportuar, Kim dhe Kroy janë përfshirë në zënka të nxehta verbale para fëmijëve të tyre. Kroy përmendur në dokumentet ligjore që Kim shpesh shpërfill praninë e fëmijëve të tyre gjatë shpërthimeve të saj të mbushura me sharje ndaj tij.

Gjykatësi i theksoi nënës së gjashtë fëmijëve që të “veprojë si një zonjë”.

Kim Zolciak

Rezidenca luksoze e çiftit në Gjeorgji do të përballet me mbylljen më 7 nëntor, e cila po lëviz të Kroit shtyni të listoni pronën. Përpara se t’i drejtoheni procedurave ligjore, Kroy u përpoq të merrte Amvise të vërteta të Atlantës alum për të rënë dakord së bashku për të shitur pasurinë e tyre prej 3 milionë dollarësh. Duke shitur shtëpinë e tyre familjare, ata potencialisht mund të shlyejnë një pjesë të madhe të borxhit të tyre, me kusht që të gjejnë një blerës përpara përfundimit të sekuestrimit.