Kim Zolciak

Klea

Kim Zolciak urdhërohet të paguajë faturën e synuar në mes të çështjeve financiare!

Kim Zolciak urdhërohet të paguajë faturën e synuar në mes të çështjeve financiare!

Kim Zolciak është urdhëruar të paguajë një faturë prej 2,482,24 dollarësh për shkak të vështirësive të vazhdueshme financiare dhe divorcit nga Kroy Biermann.

Kim Zolciak

Sipas dokumenteve gjyqësore të siguruara nga Faqja e gjashtënjë gjykatës i Gjeorgjisë vendosi në favor të Target National Bank, e cila pretendoi se e para Amvise të vërteta të Atlantës ylli kishte “dështuar, neglizhuar dhe refuzuar” për të shlyer borxhin e saj të kartës së kreditit.

Kim Zolciak

Vendimi, i lëshuar në mars, e mandaton gjithashtu këtë Zolciak mbulojnë 131,14 dollarë në tarifat ligjore. Kim nuk iu përgjigj ankesës, duke e çuar gjyqtarin në anën e Bankës Kombëtare të synuar.

Ylli i realitetit televiziv kishte hapur kartën e saj të kreditit Target në dhjetor 2007, por bëri pagesën e saj të fundit prej 500 dollarë në shtator 2022, sipas dokumenteve.

Kroy Biermann

Megjithatë, projektligji i synuar është vetëm një aspekt i tij e Kim-it problemet financiare në rritje. Në mars 2023, TMZ raportoi se Zolciak dhe Kroy i detyrohemi mbi 1 milion dollarë taksa IRS-së, përfshirë interesat dhe gjobat e papaguara që datojnë që nga viti 2013.

Mes vështirësive të tyre financiare, rezidenca e çiftit prej 4.5 milionë dollarësh në Gjeorgji është gjithashtu në rrezik të mbylljes për herë të dytë.

Kim Zolciak

Në prill, huadhënësi i tyre i bankës, Truist, lëshoi ​​një paralajmërim, duke u dhënë atyre afat deri më 3 maj për të kundërshtuar marrjen në gjykatë ose për t'u përballur me një procedim jo-gjyqësor të sekuestrimit. Kim dhe Biermann38 vjeç, i kërkoi menjëherë gjyqtarit të shtyjë datën e sekuestros.

Kim Zolciak

Dëshpërimi për të shitur rezidencën e tyre ka qenë i dukshëm që kur ata e listuan atë për 6 milionë dollarë në tetor 2023. Për shkak të mungesës së interesit, ata e kanë ulur vazhdimisht çmimin e kërkuar. Më herët, në shkurt të vitit 2023, çifti u përball me mbyllje pasi dyshohet se humbi ose ndaloi pagesat për një kredi prej 1.65 milionë dollarësh të marrë në vitin 2016. Ata arritën ta zgjidhnin këtë çështje pak përpara se shtëpia e tyre të dilte në ankand.

Kim Zolciak

Në përpjekje për të menaxhuar krizën e tyre financiare, Kim ka përdorur masa ekstreme, duke përfshirë shitjen e markës së saj të kujdesit të lëkurës dhe listimin e veshjeve të saj të stilistëve për shitje në internet. Kroyi cili ka çështjet e veta financiare, ka akuzuar më parë Zolciak të paturit e një problemi të lojërave të fatit që kontribuoi ndjeshëm në rënien e tyre financiare.

Kim Zolciak

Ai pretendoi se varësia e saj çoi në “shpenzimin e një kohe të konsiderueshme dhe fondeve martesore në lojëra të fatit dhe lojëra të tjera fati”.

Kim Zolciak

Këto akuza ishin pjesë e dosjeve fillestare të divorcit të çiftit në maj 2023, ku Biermann pretenduar Zolciakut bixhozi ishte aq i rëndë saqë pengoi aftësinë e saj për t'u kujdesur për fëmijët e tyre: Kroy13, Kashbinjakët 11 dhe 10 vjeç Kaia dhe Kane. Kim ka edhe dy vajza më të mëdha, Brielle Biermann, 27dhe Ariana Biermann22, nga marrëdhëniet e mëparshme.

Kroy Biermann

Në një telefonatë të fundit emocionale 911, Kim Zolciak me lot pohoi se burri i saj, Kroy Biermannkishte marrë telefonin e saj dhe ishte mbyllur në dhomën kryesore të gjumit.