Kim Zolciak

Klea

Kim Zolciak thyen heshtjen e saj për akuzat e mashtrimit të Kroy Biermann

Kim Zolciak thyen heshtjen e saj për akuzat e mashtrimit të Kroy Biermann

Kim Zolciak i është përgjigjur pamjeve të publikuara së fundmi nga kamera e trupit të policisë që kapin sherrin e saj shpërthyes me burrin e larguar Kroy Biermann. Në deklaratën e saj, ish Amvise të vërteta të Atlantës iu drejtua ylli të Kroit akuzat për mashtrim.

“Komentet e bëra në pamjet e kamerës së trupit nga Kroy, i cili dukshëm është i tërbuar, janë të pavërteta. Unë mohoj me forcë çdo pretendim se kam qenë i pabesë me Kroy në çdo moment të martesës sonë 12-vjeçare.” Kim Zolciak, 45, tha Celebuzz. “Çdo pretendim për të kundërtën është krejtësisht i rremë, i pabazë dhe shpifës. Jam munduar të mos flas për këto akuza lënduese, por jam në një pikë të thyer me këtë dhe nuk do të hesht ndërsa personazhi im është duke u vrarë”.

Kim Zolciak

Pamjet e kamerës së trupit u regjistruan gjatë një sherri të 20 nëntorit pas një prej tyre Kim dhe të Kroit Sipas një raporti të policisë, fëmijët thirrën policinë për një “shqetësim verbal në familje”. Gjatë konfrontimit, Kroy, 38 vjeç, shprehu zhgënjimin e tij, duke thirrur: “Nuk është gjë tjetër veçse një akt. Janë të gjitha demat-t. Gjithçka që ajo bën. Nuk ka para, nuk ka shtëpi. Ne do të divorcohemi një ditë dhe jo një ditë tjetër.”

Kim Zolciak

Marrëdhënia e çiftit ka përjetuar ulje-ngritje të shumta gjatë muajve të fundit. Kroy fillimisht u paraqit për divorc në maj, por dokumentet u hodhën poshtë. Më pas ai paraqiti përsëri kërkesë për divorc në gusht, duke kërkuar kujdestarinë e vetme ligjore dhe fizike të katër fëmijëve të tyre të mitur: KJ (12), Kash (11) dhe binjakët Kaia dhe Kane (10). Kim u përgjigj duke kërkuar kujdestarinë fizike parësore dhe kujdestarinë e përbashkët ligjore në përgjigjen e saj të tetorit.

Kim Zolciak

Pavarësisht ndarjes së tyre të dukshme, Kim dhe Kroy festuan 12-vjetorin e martesës më 11 nëntor. Kim rivendosur gjithashtu të Kroit mbiemri në llogarinë e saj në Instagram pas darkës së tyre të përvjetorit.

Kroy Biermann

Në pamjet e kamerës së trupit të marra nga sherri i 20 nëntorit, Kim i tha një oficeri policie, “Unë thjesht dua të divorcohem” dhe shprehu dëshirën e saj që sprova të mbaronte. Ajo pretendoi se Kroy e kishte penguar të largohej atë mëngjes duke u hedhur para makinës së saj dhe duke ia bllokuar rrugën.

Kim Zolciak

Gjatë incidentit, Kroy u përshkrua si “luftarak verbalisht” nga një oficer në vendngjarje. Pamjet e kapën atë duke bërtitur: “Qetësohu kur të mos kem jetë mbret? Nuk kam dikë që do të më dëgjojë! Oh, qetësohu? Dëshiron ta jetosh këtë, nënë-ker? Nuk do të kishit duruar një vit. Nuk do të kishit duruar asnjë ditë në këtë shtëpi f-mbret!”

Kroy Biermann

Në njoftimin e policisë thuhet se në vendngjarje janë intervistuar fëmijët e çiftit. Një fëmijë e përmendi këtë Kim dhe Kroy “Po grindeshin dhe bërtisnin me njëri-tjetrin” dhe sugjeruan që Kroy mund të jetë angazhuar fizikisht me Kim gjatë debatit. Megjithatë, fëmijët e tjerë këmbëngulën se debati ka mbetur verbal dhe nuk ka kaluar në dhunë fizike.