Kim Zolciak telefonon policinë pasi dyshohet se u mbyll jashtë shtëpisë dhe iu dha jastëk nga bashkëshorti Kroy Biermann

Klea

Kim Zolciak telefonon policinë pasi dyshohet se u mbyll jashtë shtëpisë dhe iu dha jastëk nga bashkëshorti Kroy Biermann

Ua djalosh, Kroy Biermann bëri një marifet të vogël dhe nuk jam i sigurt se kemi parë të tilla si kjo në një minutë. Siç e dini, dhe siç e dinë oficerët e policisë në Milton County, Georgia, Kroy dhe Kim Zolciak kanë hequr edhe një herë prizën për martesën e tyre.

Javën e kaluar Kroy i shërbeu Kim-it me letra për t’i dhënë fund lumturisë së tyre martesore. Por, sipas të gjithëve, nuk ka qenë e lumtur për një kohë shumë të gjatë. Ndërsa pajtimi i tyre ishte i shkurtër, luftimet vazhduan dhe në fund Kroy nuk donte të merrej më me rrëmujën.

Kjo pikë nuk u bë kurrë më e qartë se kur ai mbylli alumin Real Housewives of Atlanta nga McMansion. Dhe që të mos mendoni se Kroy po vepronte me një ftohtësi të konsiderueshme, ai i la asaj një jastëk në verandë. Radari ka lugën.

Lufta me jastëk?

Mirë, Kroy u mjaftua dhe i mbylli dyert Kim-it pasi ajo mori letrat e saj të ecjes. Pas një debati “shpërthyes” me Kroy, ai në një farë mënyre përcaktoi se përleshja kërkonte mbylljen e nënës së fëmijëve të tij jashtë Toxic House.

Duke kaluar një milje shtesë, kishte një jastëk në dispozicion për Kim për të pushuar thurjen e saj ndërsa ajo shqyrtonte opsionet e saj. Me sa duket, ajo vendosi që të kthehej brenda në shtëpi ishte një përparësi dhe kontaktoi një bravandreqës.

Le të marrim një moment dhe të ndajmë disa mendime dhe lutje me policinë lokale sepse ata u thirrën përsëri në veprim. Dhe tani në raportin e incidentit…

Kim i telefonoi policëve afër mesnatës të premten e kaluar për të raportuar, siç e keni marrë me mend, një “shqetësim në familje”. Deklarata e saj thoshte: “burri e mbylli jashtë/thirrësit duke debatuar me burrin”.

Raporti këshillonte: “Askush në rrezik – por telefonuesi raporton: burri i saj e ka kërcënuar”. Serveri i procesit ishte ndalur për t’i dhuruar Kim-it dokumentet e divorcit rreth orës 19:00, kështu që mendoj se ajo kishte rreth katër orë ose më shumë për t’u marrë plotësisht me të.

Ajo vazhdoi, “Ajo kishte një bravandreqës që doli dhe e shpoi derën për ta futur brenda. Burri i saj ka vendosur një jastëk jashtë derës dhe nuk e lë të hyjë në shtëpi.” Hej, le të marrim një minutë për të menduar se ata po e bëjnë këtë Sërish me katër fëmijë të vegjël në shtëpi.

Të dhënat e dërgimit treguan se oficerët ishin në gjendje të dilnin prej andej rreth orës 1 të mëngjesit. Kim u kthye në shtëpi dhe të gjithë fëmijët supozohet se fjetën gjatë kalvarit. Ajo ende nuk i është përgjigjur kërkesës për divorc të Kroy.

Asnjë fjalë për atë që ndodhi me jastëkun, por ndoshta është e lumtur që jam jashtë.