Kim Zolciak shton përsëri emrin e martuar në Instagram

Klea

Kim Zolciak shton përsëri emrin e martuar në Instagram

Saga e divorcit mes Kim Zolciak dhe Kroy Biermann me të vërtetë është historia e pafund e 2023. Pavarësisht se filloi vetëm pak muaj më parë, drama mes ish-yjeve të Real Housewives të Atlantas duket sikur po vazhdon prej vitesh.

Një pjesë e gjatësisë së perceptuar është sigurisht kërkesa e dyfishtë e divorcit. Të dy u ngritën kundër njëri-tjetrit në fund të majit, dhe më pas kaluan një betejë të ashpër mbi tarifat dhe kujdestarinë. Nga hiçi, të dy arritën të pajtoheshin.

Megjithatë, pak kohë më vonë, Kroy u paraqit edhe një herë. Kim nuk ishte shumë e lumtur për kthimin e Kroy në tryezën e divorcit, por strategjia e saj për t’u marrë me të ishte më pak se ideale. Ajo zgjodhi kryesisht ta injoronte atë. Tani, mohimi i saj mund të ketë arritur lartësi të reja.

A po shkojnë mirë Kim dhe Kroy?

Që nga 13 nëntori, doreza në Instagram e Kim u ndryshua në @kimzbiermann. Trajtimi i saj i mëparshëm ishte thjesht @kimzolciak, pasi kishte hequr publikisht mbiemrin e burrit të saj të huaj nga identiteti i llogarisë së saj në qershor të këtij viti. Ajo, natyrisht, la të lirë mbiemrin e burrit të saj në vazhdën e kërkesave të tyre të para të divorcit.

Do të ishte e lehtë ta lexonim këtë vendim si një moment tjetër mohimi nga Kim për dosjen e dytë të divorcit. Megjithatë, disa prova do të sugjeronin ndryshe. Ndërsa divorci është ende në vazhdim (me sa dinë të gjithë), Kim dhe Kroy u bashkuan për të festuar 12th përvjetorin e martesës, në dukje pa asnjë konflikt.

Kim e bëri të ditur festimin e përvjetorit në Instagramin e saj, ku postoi disa video nga ushqimet dhe pijet e përbashkëta. Çifti i ndarë madje ka ndarë pije me stafin e restorantit. Ndërsa Kim nuk e pranoi në mënyrë eksplicite Kroy në video, ai dukej se po kënaqej. Ndoshta çifti po shkon mirë. Por me këto dy, është e pamundur të thuhet.