Kroy Biermann

Klea

Kim Zolciak shet sendet e Kroy pasi avokati i tij vendosi një barrë në shtëpinë e tyre!

Kim Zolciak shet sendet e Kroy pasi avokati i tij vendosi një barrë në shtëpinë e tyre!

Kim Zolciak shtoi disa nga artikujt e stilistëve të burrit të saj në shitjen e saj në internet mes krizës financiare të vazhdueshme të çiftit të huaj. Të “Shtëpiake e vërtetë e Atlantës” Alum shkoi në Story-n e saj në Instagram për të listuar disa prej tyre Kroy Biermann’s pronat, pasi ish-lojtari i NFL u përball me një barrë të paraqitur nga avokati i tij i divorcit, mbi faturat ligjore të papaguara.

Kim Zolciak

Kim gjithashtu ofroi këpucët dhe çantat e saj me çmim nga 650 deri në 6750 dollarë, duke përfshirë një çantë Chanel me çmim pothuajse 7 mijë dollarë dhe një palë këpucë Gucci “të reja” për 1250 dollarë. Ajo vuri në pah këpucë të tjera të stilistëve, duke përfshirë disa palë të Kroit Këpucët Christian Louboutin, të cilat kushtonin 650 dollarë.

Kim listoi paruket e saj për mijëra, duke përfshirë një parukë të përparme bjonde me dantella ombre, me çmim 2,250 dollarë dhe një tjetër të ofruar me 2,750 dollarë.

Kroy Biermann

Divorci sërish i çiftit ka bërë tituj për muaj të tërë mes një sërë mosmarrëveshjesh në familje që kanë përfshirë policinë.

Më 4 dhjetor, të Kroit avokati, Marlys A. Bergstrom, paraqiti një barrë kundër ish-mbrojtësit të linjës së Atlanta Falcons, për faturat ligjore të papaguara.

Dokumentet e gjykatës zbuluan se firma ligjore e Bergstrom, Stearns, Montgomery & Proctor, paraqiti një barrë të pëlqimit të avokatit për 801,01 dollarë kundër “të gjithë pronës së rikuperueshme” të të Kroit “Me çdo gjykim dhe dekret të rikuperueshëm” në divorcin e tij nga ylli i realitetit.

Kroy Biermann

Dokumentet deklaronin se “shuma e papaguar e tarifave dhe shërbimeve” përfshinte orët deri më 15 nëntor, “përfshirë çdo interes që mund të jetë grumbulluar sipas” të Kroit Marrëveshja e 24 gushtit me studion ligjore.

Deklarata thoshte se interesi mbi barrën do të “vazhdojë të grumbullohet” në masën një për qind e gjysmë për “të gjithë muajt e duhur” derisa Stearns, Montgomery & Proctor “të paguhet plotësisht për shërbimet ligjore të kryera dhe shpenzimet e bëra” në emër të Kroy “në çështjen e lartpërmendur siç parashikohet me ligj” dhe me të Kroit “shpreh pëlqimin me shkrim.”

Kim Zolciak

“Asnjë person nuk do të jetë i lirë të përmbushë ndonjë gjykim ose dekret në këtë veprim derisa barra e Firmës të plotësohet,” thuhej në dokumente, duke vënë në dukje se barra “i bashkëngjitet të gjitha aktiveve të rikuperueshme” duke përfshirë, por pa u kufizuar në të Kroit “para” dhe “pronë personale ose të paluajtshme”, duke përfshirë rezidencën në Gjeorgji me të cilën ai ndan Kim.

Kim e listoi pronën në tetor për 6 milionë dollarë.

Kroy Biermann

Ndërkohë, e Kim-it Miqtë dyshohet se janë distancuar mes dramës së ndarjes, sipas një raporti nga TMZ. Media pretendoi se e Kim-it Miqtë janë të zënë ngushtë për mënyrën sesi ajo e ka kaluar ndarjen dhe janë të shqetësuar për këtë se si kaosi në familje kishte ndikuar tek fëmijët e mitur të çiftit, Kroy “KJ” Jr., 12 vjeç, Kash, 11 vjeç dhe binjakët Kaia dhe Kane, 9 vjeç.

Muajin e kaluar, një nga fëmijët e çiftit thirri policët pasi shpërtheu një debat për para.

Kim Zolciak

TMZ shtoi se ndërsa Kim duket se po shijon trazirat martesore, Kroy nuk i pëlqen drama që rrëmben titullin. Gazeta gjithashtu pretendoi se dyshja ishin përpjekur të krijonin një seri të re realiteti, pa sukses.