Kim Zolciak shet koleksione kashmiri të linjës së kujdesit të lëkurës

Klea

Kim Zolciak shet koleksione kashmiri të linjës së kujdesit të lëkurës

Kim Zolciak nuk është në garë për Prindin e Vitit pasi me sa duket ka ndihmuar për të shkatërruar të ardhmen financiare të familjes së saj. Një varësi e supozuar ndaj lojërave të fatit dhe neveri ndaj punës i ka futur pak a shumë Kim dhe Kompany në shtëpinë e varfër.

Mes një divorci me Kroy Biermann dhe McMansion of Sorrows vetëm pak çaste larg mbylljes, Kimbo ka shitur çantat dhe rrobat në internet për të fituar para. Tani ajo ka shkuar një hap më larg punësimit duke shitur linjën e saj të kujdesit të lëkurës. Njoftimin ajo e ka bërë në Instagram.

Mendova se Koleksionet e Kashmirit u deponuan vite më parë

A është kjo lëvizje përpara falimentimit? Alumet Mos u vononi me të vërtetë duhet të shkëputen nga njëri-tjetri përpara se ata fëmijë të traumatizohen përgjithmonë. Deri më tani, të vetmet para që Kim kishte ishte fëmija i saj i quajtur Kash. Ndoshta shitja e kësaj marke do ta ndihmojë atë në një pozitë më të mirë. Nëse ajo nuk e shpenzon të gjithë brumin në gërvishtje dhe trajtime me lazer…

Koleksionet Kashmere iu shitën 310 Nutrition, të cilët janë të njohur kryesisht për opsionet e zëvendësimit të vakteve. Në Insta Kim shkroi: “Faleminderit nga zemra për besnikërinë e pabesueshme që keni treguar @kashmerekollections!”

Humbja e Kim është fitimi i 310 Nutrition, mendoj. Ajo shtoi, “Mezi pres të shikoj rritjen e markës. Këtu është e ardhmja juaj e mbushur me mundësi të pafundme!” Shpresojmë që çdo para që Kim mori nga ky transaksion të shkojë menjëherë në bankë për të paguar borxhet dhe jo te kirurgu i saj për të rregulluar fytyrën e saj. Le të kemi parasysh gjithashtu se Kroy nuk ka bërë saktësisht pjesën e tij për të paguar faturat.

Ajo nuk komentoi se sa shiti marka, por për të festuar heqjen e kashmirit nga supet e Kim-it, produktet aktualisht janë në shitje me 25% ulje. Kimbo ka shitur flokët e saj të rremë, këpucët me pamje fatkeqe të Kroy-t dhe disa nga gjërat e vajzave të saj më të mëdha gjithashtu. Ajo ende ndoshta mund të heqë dorë nga metodat e tyre të shtrenjta të transportit për të ndihmuar më tej me faturat, por janë Kim dhe Kroy, kështu që le të qëndrojmë realistë.

Divorci i diskutueshëm i Kim dhe Kroy mbetet në proces.