Kim Zolciak pretendon se Kroy Biermann po nxjerr informacione për divorcin

Klea

Kim Zolciak pretendon se Kroy Biermann po nxjerr informacione për divorcin

Kim Zolciak duket se mendon se është divorcuar nga Kroy Biermann është bërë paksa shumë publike, dhe tani ajo është duke ndërmarrë veprime ligjore në formën e një urdhri konfidencialiteti. Shpresojmë, nuk iu desh një avokat që Kim të kuptonte se si po trajtoheshin informacionet në lidhje me divorcin e saj.

Ish-yjet e Real Housewives of Atlanta kanë qenë duke drejtuar një cirk gjatë gjithë divorcit të tyre. Kjo mund të tingëllojë e vrazhdë, por qartësisht që të dy nuk dinë t’i fshehin gjërat.

Fillimisht, të dy dukej se po qëllonin publikisht njëri-tjetrin duke pasur parasysh paraburgimin. Secili po përpiqej ta pikturonte tjetrin si një prind i papërshtatshëm. Që atëherë, sulmet e shumta dhe lajmet e shtuara u ndjenë si inat. Epo, duket se Kim-it i është mjaftuar duke e parë veten në lajme.

Kroy dyshohet se nuk është në bord me urdhrin e konfidencialitetit të Kim

Sipas dokumenteve gjyqësore të siguruara nga TMZ, Kim i ka kërkuar gjykatës që t’i lëshojë një urdhër mbrojtjeje. Urdhri do ta lejonte atë të redaktonte informacionin e ndjeshëm që e rrethon në dokumentet që ajo është detyruar t’i dorëzojë Kroy-t. Kim mund të heqë ose censurojë emrat dhe informacionin financiar nga dokumentet e zbulimit nëse urdhri kalon.

Dokumentet thuhet se argumentojnë se interesi publik në këtë rast është shkak për shqetësimet e privatësisë, duke vënë në dukje sasinë e mbulimit në shtyp që divorci ka marrë deri më tani. Kim dyshohet se pretendoi se informacione të turpshme për të dhe Kroy tashmë ishin zbuluar. Ajo më tej argumentoi se informacione të ndjeshme tashmë ishin zbuluar kundër dëshirës së saj.

Dokumentet gjithashtu pretendojnë se Kim është përpjekur të bëjë Kroy të pajtohet me të për kushtet e urdhrit të konfidencialitetit. Ajo pretendoi se Kroy e refuzoi urdhrin e saj të propozuar, gjë që e bëri atë të besonte se Kroy qëllimisht po nxirrte informacione në media. Tani, Kim thjesht po pret që një gjykatës të vendosë – siç është edhe publiku.