Kim Zolciak paditet për mbi 50,000 dollarë borxh në kartën e kreditit

Klea

Kim Zolciak paditet për mbi 50,000 dollarë borxh në kartën e kreditit

Lajm tronditës, Kim Zolciak është duke u paditur sërish. Djali Kroy Biermann me siguri e zgjodhi veten fitues. Këto ditë, alumi i Real Housewives of Atlanta është më i njohur për lojërat e fatit sesa për pagesën e faturave të saj. Tani borxhet që ajo ka injoruar po e çojnë atë në gjykatë.

Banka e Amerikës është kompania e fundit që përpiqet të marrë gjak nga një rrepë. Midis disa kreditorëve të tjerë, B i A është në radhë për të rikuperuar humbjet e tyre. Ata janë të bashkuar nga Target, Capital One dhe Simmons Bank. Në anën e mirë, të paktën ajo nuk po divorcohet më. Radari ka lugën.

Faturat, faturat, faturat…

Nuk jam i sigurt se për çfarë po i përdor Kim paratë e saj jashtë vaginave të rregulluara, por nuk po i paguan deklaratat e saj mujore. Banka e Amerikës do të donte një fjalë me Kim dhe rreth 50 mijë dollarë.

B e A thotë se Kim nuk ka bërë pagesa të planifikuara dhe ka një bilanc të papaguar prej 56,224,07 dollarë. Ky është i njëjti person i cili kohët e fundit kërkoi nga gjykatat që ta tërhiqnin McMansionin e saj nga kontrolli i sekuestrimit, në mënyrë që fëmijët e saj të mos jenë “të pastrehë”.

Dokumentet ligjore më tej tregojnë se Kim kishte një linjë krediti prej 50 mijë dollarësh në Bank of America dhe e përdori të gjithë atë dhe më pas disa. Fatura e fundit B of A dërguar Kim-it i ishte bashkangjitur ankesës gjyqësore dhe tregonte se ata darkonin vetëm në Instacart dhe Uber Eats. Banka këshilloi se njoftime të shumta për mospagesë iu dërguan Kimbo, por ajo nuk pranoi asnjë prej tyre, gjë që gjurmon.

Përveç Bankës së Amerikës, BMW sapo riposedoi Rolls-Royce të Kroy-t për mospagesë. Çifti i detyrohet Simmons Bank rreth 230 mijë dollarë dhe SAKS/CAP ONE kërkon 156,080 dollarë. Ne nuk duam të lëmë jashtë Target-in të cilët presin për 2,400 dollarë të vogla. Kazinoja e Bahamas është ende duke pritur për 52,500 dollarë dhe disi IRS nuk i ka ngrirë llogaritë e tyre për 1 milion dollarë taksat e prapambetura.

Kohët e fundit Kim u përpoq edhe një herë të shkarkonte artikuj të nivelit të lartë në internet, por ajo tha se ishte për të krijuar vend për artikujt e rinj të nivelit të lartë për të cilët nuk do të paguante.