Kim Zolciak nuk do të kthehet në amvisat e vërteta të Atlantës, pavarësisht dramës së divorcit

Klea

Kim Zolciak nuk do të kthehet në amvisat e vërteta të Atlantës, pavarësisht dramës së divorcit

Lajm më i vështirë për gruan që përpiqet më shumë se më e madhja, përpiqet shumë për t’u bërë sërish aktuale. Është e drejtë të thuhet se viti 2023 mund të jetë një vit shumë i vështirë Kim Zolciak. Është gjithashtu e drejtë të thuhet se ajo e bëri vitin 2023 jashtëzakonisht duke u përpjekur për të tjerët.

Kim po divorcohet nga Kroy Biermann. Ajo dyshohet se shpenzoi të gjitha paratë e tij të futbollit dhe të gjitha paratë e saj Bravo sepse Kimbo e pëlqen banditin me një krah. Kroy dhe Kim kanë qenë në media për grindjet dhe grindjet e tyre, të gjitha të bëra në funksion të katër fëmijëve të tyre.

Në një përpjekje për të zgjidhur çështjet e parave, Kim është përpjekur të arrijë koncertin e saj të vjetër Amvise të vërteta të Atlantës mbrapa. Ajo pati një film në sezonin e fundit dhe ka shumë dramë dhe mashtrime nën parukën e saj. Por a garanton e gjithë kjo një kthim në RHOA? TMZ ka lugën.

Kjo është një jo nga Bravo

Oof, është e turpshme kur një rrjet i njohur për punësimin e njerëzve me rezyme super të skicuara nuk të do. Por Kim do të duhet të mësohet me të sepse Bravo po kalon çdo rikthim në kastin e RHOA.

Burimet thonë se nuk është “asgjë personale” me Kim, produksioni thjesht dëshiron të rifreskojë ansamblin në vend që të punësojë ish-Real Housewives. Thënë kështu, ata po humbasin çështjet kryesore të Kim-it, duke përfshirë një shtëpi të mbyllur, një bashkëshort që nuk e pëlqen më atë dhe absolutisht zero dollarë në llogarinë e saj bankare.

Pavarësisht se Bravo nuk donte të bënte asgjë me Kim-in, të paktën MTV e bëri këtë. Ajo është aktualisht në Kolumbi duke filmuar The Surreal Life ndërsa Kroy është kthyer në McMansion duke u kujdesur për fëmijët. Kroy gjithashtu kohët e fundit ka pranuar se ai dhe Kimbo janë financiarisht të varfër. Pra, nëse gjendja juaj bankare është e ulët sot – të paktën ngushëllohuni që ajo e Kim dhe Kroy është ndoshta më e ulët.

Të gjithë mund të merrni frymë thellë. Në këtë kohë RHOA do të mbetet i lirë nga Kim Zolciak.