Kim Zolciak mund të ketë nevojë të "paraqesë falimentimin" mes divorcit nga Kroy Biermann

Klea

Kim Zolciak mund të ketë nevojë të “paraqesë falimentimin” mes divorcit nga Kroy Biermann

Real Housewives of Atlanta alum Kim Zolciak është në një botë të lëndimeve personale dhe financiare. Burri i saj, Kroy Biermann paraqiti kërkesën për shkurorëzim dy herë në harkun kohor prej tre muajsh. Por paratë e Kimit e lanë atë shumë kohë më parë.

Mes çështjeve të mëdha të parave që kanë pllakosur çiftin prej vitesh, gjithçka duket se po shkon drejt fundit. Ata pothuajse humbën Atlanta McMansion disa herë për t’u forcuar. IRS kërkon rreth 1 milion dollarë pagesë. Target, American Express, Saks dhe një kazino në Bahamas kanë të gjithë foton e Kim-it në zyrën e mbledhjes së borxheve.

Sa i përket Kroy-t, ai kishte riposeduar një makinë, gjë që është poshtëruese. Discover Bank dëshiron të bisedojë me të. Por ai i ka mundësuar Kim dhe zakonet e saj të supozuara të kumarit për rreth 12 vjet. Tani marrëdhënia e tyre është jashtë menusë, por mund të jetë koha për të urdhëruar një falimentim.

Epoka e Kapitullit 7 të Kim?

E mbani mend avokatin Neama Rahmani? Ai është djali që ndihmoi Scheana Shay kur ajo kishte probleme ligjore me Rachel Leviss. Tani Neama po ndan disa këshilla për Kim dhe Kroy, pa pagesë. E cila është e mirë sepse ata nuk do të ishin në gjendje të paguanin për të gjithsesi. Ai hodhi detajet në një episod të podcast-it Us Weekly, Legally Us.

Neama ndihet i sigurt se pajtimi nuk u realizua për shkak të mungesës masive të parave të Kimbo dhe Kroy. “Ka shumë gjëra që po ndodhin këtu, por padyshim që problemet financiare janë një nga arsyet numër një pse njerëzit divorcohen.” Oh Neama… Ata po divorcohen gjithashtu për shkak të të ardhurave të asnjërit prej tyre dhe për shkak të grindjeve të vazhdueshme. Pretendimi i Kroy-t për të pirë duhan. Dhe të mos harrojmë Kim mendon se Kroy është i paqëndrueshëm mendërisht për shkak të lëndimeve të mundshme në futboll.

Avokati shtoi, “Jam vërtet i befasuar se si e kanë trajtuar këtë, si në aspektin e familjes ashtu edhe në lidhje me falimentimin e mundshëm. Duket sikur këta të dy duhet të ndahen, duhet të deklarojnë falimentimin, të fillojnë me të vërtetë jetën e tyre – si jetën e tyre personale ashtu edhe atë profesionale, sepse gjithçka duket thjesht si një rrëmujë tani.” Epo, mendon?

A nuk do të dëshironte Neama të dinte se Kim dhe Kroy me sa duket po flinin ende në të njëjtin shtrat mes problemeve të tyre? Ju e dini, por jo “angazhues”. Dhe ata që janë të punësuar në policinë lokale po rishikojnë zgjedhjet e tyre të jetës, sepse Kim dhe Kroy i shqetësojnë aq shumë.

Fundi i linjës për Kim dhe Kroy

Ekziston gjithashtu mundësia që K dhe K të qëndrojnë të martuar ndërkohë që ata konsideruan paraqitjen e falimentimit. Neama tha:[It] varet vërtet nga rrethanat” dhe “çfarë lloj pasurie kanë palët së bashku, nëse është pronë e komunitetit apo asete bashkëshortore, çfarë kanë ato veçmas [and] nëse ka një borxh që është shkaktuar nga njëri bashkëshort dhe jo nga tjetri.”

Epo, kjo është e lehtë, atyre u është dashur të shesin asete në internet për të provuar dhe për t’i kaluar. Do të duhet të shohim nëse Kim dhe Kroy tërheqin këmbëzën dhe bëjnë kërkesë për falimentim. Në këtë pikë, mund të jetë gjëja e fundit që ata mund të marrin vetë.