Kim Zolciak, Kroy Biermann i kërkojnë gjykatës të shtyjë dëbimin

Klea

Kim Zolciak, Kroy Biermann i kërkojnë gjykatës të shtyjë dëbimin

Ka ende një shans që Kim Zolciak dhe Kroy Biermann mund të shmangin mbylljen në rezidencën e tyre prej 9500 metrash katrorë. Është një shans i vogël, por është më mirë se asgjë. Ish-yjet e Real Housewives of Atlanta janë në një garë me kreditorin e tyre, Truist Bank. Banka është e gatshme të ecë përpara me sekuestrimin. Fillimisht, ata kishin një datë të caktuar për 7 nëntor 2023.

Ish-të paraqitën një kërkesë në gjykatë për të shtyrë sekuestrimin. Ata argumentuan se ishin në proces të shitjes së shtëpisë për 6 milionë dollarë, gjë që do t'i ndihmonte të paguanin borxhet e tyre masive. Në një farë mënyre, ata fituan. Tani, sipas Radar Online, ata paraqitën një tjetër kërkesë në gjykatë për të shtyrë atë për herë të dytë.

Një përpjekje e fundit për të shpëtuar rezidencën

Shtëpia doli në treg për 6 milionë dollarë, dhe për fat të keq, nuk ka aq shumë njerëz me ato lloj parash që kërkojnë të blejnë atë monstruozitetin e një shtëpie. Gjatë muajve të fundit, ata e kanë ulur çmimin e rezidencës, duke e ulur atë në 4.5 milionë dollarë. Megjithatë, askush nuk kafshon, kështu që banka është e gatshme të ecë përpara me sekuestrimin.

Sipas dokumenteve të gjykatës, Truist Bank tha se ata planifikonin të fillonin një “procedurë jo-gjyqësore të sekuestros në ose pas 3 majit”. Si përgjigje, Kim dhe Kroy argumentuan se u duhej edhe më shumë kohë për të shitur shtëpinë e tyre. Ata pretenduan se po i afroheshin gjithnjë e më shumë shitjes.

“Shtëpia bashkëshortore, e vendosur [in] Alpharetta, Georgia, është listuar për shitje, prona është shfaqur dhe negociatat mbi kushtet e shitjes kanë filluar me disa blerës të mundshëm, “thuhet në dosje.

Ai vazhdoi, “Kërkuesit gjithashtu kërkojnë një urdhër të përkohshëm që ndalon të Paditurin të fillojë procedurat e sekuestros derisa çështja të dëgjohet dhe të vendoset.”

Një gjykatës duhet ende të vendosë për këtë, por nëse Kim dhe Kroy arrijnë të shtyjnë për herë të dytë bllokimin e tyre, ata mund të jenë thjesht njerëzit më me fat në Gjeorgji. Ndërkohë, nëse njihni dikë me 4.5 milionë dollarë për të kursyer, dërgojini Kim-it. Ka një rezidencë me 7 dhoma gjumi dhe 9 banjo për t'u rrëmbyer.