Kim Zolciak kërkon urdhrin mbrojtës të të dhënave financiare

Klea

Kim Zolciak kërkon urdhrin mbrojtës të të dhënave financiare

Kim Zolciak duket se nuk mund t'i shpëtojë vështirësive të saj financiare. Së bashku me borxhin e saj në rritje dhe varësinë e supozuar të lojërave të fatit, ajo tani po kërkon një urdhër mbrojtës financiar në mes të divorcit të saj nga Kroy Biermann.

Sipas dokumenteve ligjore të marra nga Radar Online, ylli i realitetit ndërmori hapa “për të parandaluar publikimin e informacionit personal për publikun e gjerë për veten e saj”. Në dosjen e Kim-it, të datës 5 shkurt, ish-mbajtësi i pjeshkës deklaroi se ajo ishte “e aftë dhe e gatshme të angazhohej në zbulim … por është në pritje të një vendimi”.

Uau. Është e gjitha shumë.

Kim dhe vajzat e saj mund të kthehen së shpejti në TV…

Rrëmuja që po ndodh në jetën e Kim-it është me sa duket mjaft interesante për producentët e TV realitetit. Një burim i brendshëm kohët e fundit pohoi se Kim dhe vajzat e saj u panë duke filmuar një serial të ri të mundshëm në fillim të këtij viti.

“Kim është në fazat e hershme të zhvillimit të një reality show të ri. Ajo është në bisedime me disa rrjete dhe transmetues. Në këtë pikë, është e paqartë se ku do të përfundojë shfaqja apo për çfarë do të bëhet fjalë,” ndanë ata.

Sipas burimit, mbështjellja është blerë në rrjete të ndryshme dhe mund të ketë kapur një kërkues. Nëse seriali merr dritën jeshile, ata shpresojnë të fokusohen në divorcin e vazhdueshëm të Kim nga Kroy dhe vështirësitë e saj financiare.

Nga ana tjetër, Kroy nuk do të jetë pjesë e spektaklit. Burimi zbuloi se as ai dhe as fëmijët e tij biologjikë me Kim nuk kanë filmuar.

Ndërsa është ende e paqartë nëse Kim dhe vajzat e saj do të kthehen në TV me shfaqjen e tyre, ylli i Don't Be Tardy do të shfaqet në një sezon të ri të The Surreal Life, i cili do të transmetohet në një datë të mëvonshme.

Transmetoni sezonet e mëparshme të The Real Housewives of Atlanta në Peacock.