Kim Zolciak

Klea

Kim Zolciak kërkon shkarkimin e kërkesës për divorc të Kroy Biermann sepse ata ende po trokasin çizme!

Kim Zolciak kërkon shkarkimin e kërkesës për divorc të Kroy Biermann sepse ata ende po trokasin çizme!

Kim Zolciak po kërkon të ketë Kroy Biermann’s Kërkesa për divorc u hodh poshtë edhe një herë, duke pohuar se jeta e tyre seksuale aktive dhe e plotë është dëshmi se martesa e tyre mbetet e fortë dhe e paprekur.

Kim Zolciak

Ish-anëtari i kastit të Amvise të vërteta të Atlantës iu përgjigj kërkesës së dytë të divorcit të lojtarit në pension të NFL të martën pasdite, duke pohuar se ata janë përfshirë në “marrëdhënie seksuale martesore në shumë raste” që nga ajo kohë. Kroy fillimisht u paraqit për divorc.

Kim Zolciak-Biermann

Në dokumentet gjyqësore të marra nga Faqja gjashtë, Kim pretendon se e Kroit pohimi se martesa është “ndërprerë në mënyrë të pakthyeshme” është pa mëdyshje e pavërtetë, pasi ata kanë “rifilluar bashkëjetesën” për një periudhë të konsiderueshme, duke hedhur poshtë pretendimin e tij.

Kim Zolciak

Ajo beson me vendosmëri se martesa e tyre e gjatë është “e qëndrueshme” dhe është optimiste se gjyqtari do ta shkarkojë e Kroit peticion.

TMZ ishte e para që raportoi lajmin e shkarkimit.

Kim Zolciak

Ish-lojtari i Atlanta Falcons paraqiti kërkesën e tij të dytë të divorcit më 24 gusht, disa javë pasi çifti i ndarë fillimisht u përpoq të ndahej, por përfundimisht u pajtuan.

Ish-i 45-vjeçar Mos u vononi ylli ka pohuar vazhdimisht se ajo dhe e Kroit kanë qenë “duke punuar për martesën e tyre”, ndërsa avokati i tij ka mbetur i palëkundur në angazhimin e tij për të vazhduar me divorcin.

Kim Zolciak

Mbrojtësi i linjës në pension ka paraqitur dokumente gjyqësore që përforcojnë pretendimet e tij për sjelljen “abuzive” të gruas së tij të larguar në prani të fëmijëve të tyre të mitur, përkatësisht Kroy “KJ” Jr., 12 vjeç, Kash, 11 dhe binjakët Kaia dhe Kane, 9 vjeç.

Kim Zolciak

Për pasojë, 38-vjeçari Kroy ka kërkuar caktimin e një kujdestari të përkohshëm ligjor për të kryer një hetim për e Kim-it sjellje.

Më tej ai pretendoi se Kim ka qenë tepër “të përthithur nga vetja”, duke dështuar të pranojë rënien e tyre në vështirësi financiare, të shënuar nga një breshëri padish për kartat e kreditit dhe “zakonet e saj të pamatur të shpenzimeve dhe afiniteti për lojërat e fatit në internet”.

Kroy Biermann

Duke pasur parasysh borxhin në dukje të pakapërcyeshëm, Kroy i kërkoi gjykatësit të autorizojë shitjen e menjëhershme të pasurisë së tyre prej 3 milionë dollarësh në Gjeorgji, e cila tani po përballet me kërcënimin e dytë të sekuestros.

“Kohë pas here, [Zolciak] ka deklaruar se nuk do të lëvizë dhe për këtë arsye nuk do të bashkëpunojë në asnjë përpjekje për shitjen e banesës bashkëshortore”, thuhet në dokumentet e depozituara më parë.

“Për fat të keq, [Zolciak] është shumë e zhytur në vetvete për të kuptuar ndikimin që veprimet e saj do të vazhdojnë të kenë tek fëmijët e mitur.”

Kroy Biermann

Kroy kërkon kujdestarinë e vetme të katër fëmijëve të tyre të mitur.

Siç është raportuar, Kroy dhe avokati i tij besojnë e Kim-it Masa tjetër do të jetë falimentimi në mes të sagës së tyre të divorcit të mbushur me skandale.

“Mendoj se plani i madh i Kim është të paraqesë falimentimin.” e Kroit avokati, Marlys A. Bergstrom, i tha ekskluzivisht Us Weekly të premten, 15 shtator.

Kroy Biermann

Avokati paraqiti një skenar, duke sugjeruar se Kim mund të jetë duke menduar për një dosje falimentimi – një manovër që ka potencialin të prishë ndjeshëm peizazhin financiar ndërsa përfshihen në konfrontimin e tyre në sallën e gjyqit.

“Një qëndrim do të vihej në foreclosure [of Kim and Kroy’s shared home in Alpharetta, Georgia] dhe përsëri, palët do të detyroheshin të jetonin së bashku, të mbështjellë nga gjithë ajo toksicitet, për sa kohë Zoti e di.”

Kroy Biermann

e Kroit avokati nuk i bëri fjalët, duke pohuar se Ekipi Biermann është i përgatitur të “kundërshtojë”, nëse Kim zgjedhin për strategjinë e falimentimit – një lëvizje që mund të varfërojë në mënyrë drastike asetet e tyre të përbashkëta, duke përfshirë vendbanimin e tyre. Ata po pikturojnë një skenar të tmerrshëm dhe po japin alarmin për katastrofën financiare të afërt që mund t’i lërë të përballen me shumë pak. Spektri i përmbytjes duket ogurzi mbi rezidencën e tyre, me një ankand të mundshëm të planifikuar për 7 nëntor.