Kim Zolciak kërkon kujdestarinë fizike të fëmijëve në divorc nga Kroy Biermann

Klea

Kim Zolciak kërkon kujdestarinë fizike të fëmijëve në divorc nga Kroy Biermann

Kim Zolciak marrja e kujdestarisë fizike të katër fëmijëve të saj të mitur do të ishte një mënyrë e sigurt për të mërzitur jetën e atyre fëmijëve. Alum Real Housewives of Atlanta po kalon një divorc me Kroy Biermann dhe padyshim që ajo dëshiron të mbetet pa punë për pjesën tjetër të jetës së saj.

Ndërsa Kim dyshohet se ka hedhur në kumar pasurinë e familjes, ka lejuar vajzën e saj të madhe të paguajë faturat e saj dhe mbetet e pashqetësuar në një shtëpi toksike – tani ajo po bën kërkesa në gjykatë për qeniet e vogla njerëzore. Shpërthimi ka lugën.

Ky do të ishte një dështim epik

Kim dhe ekipi i saj ligjor besojnë se ajo është një prind mjaftueshëm i aftë për të pasur kujdestarinë fizike të fëmijëve ndërsa Kroy ka vizitë “liberale”. Në këtë kohë, Kim dhe ekipi i saj ligjor janë ndoshta të vetmit që ndihen në këtë mënyrë.

Dokumentet e gjykatës tregojnë se Kim i është përgjigjur kërkesës së fundit për divorc të Kroy – më në fund. Ajo kishte mohuar më parë paraqitjen e dytë të Kroy duke besuar se martesa mund të shpëtohej. Kimbo e la kupën e saj Solo aq gjatë sa për të kërkuar “kujdestarinë e përkohshme dhe të përhershme parësore fizike dhe të përbashkët ligjore të fëmijëve të mitur”.

Në një përpjekje për të vazhduar të paguhet për shërbimet e saj, Kim gjithashtu dëshiron “mbështetje të përhershme të fëmijëve” nga burri i saj i larguar. Avokatët e saj shtuan: “Ajo është një prind i dashur, i përshtatshëm dhe i duhur.” SIGURT, JAN.

Duke marrë parasysh mashtrimet e Kim-it vetëm në vitin 2023, ta quash atë një prind “të përshtatshëm dhe të duhur” është pothuajse për të qeshur. Gjithçka që duhet të bëjë pala e Kroy është të tregojë ndonjë pamje nga RHOA ose Don’t Be Tardy për të kundërshtuar pretendimet e saj.

Kim gjithashtu ka pranuar të jetë plotësisht i varur nga Kroy për pothuajse gjithçka, duke përfshirë “mbështetjen dhe mirëmbajtjen”. Pra, po, le t’i japim kujdestarinë e katër fëmijëve një gruaje që nuk mund të bëjë absolutisht asgjë për veten ose dikë tjetër.

Mos harroni atë “alimentim të përhershëm”

Për më tepër, Kim po kërkon “alimentim të përhershëm” nga Kroy. Ky është ekipi i Kim-it që në thelb thotë se ajo nuk ka synim të punojë ose të bëjë ndonjë gjë tjetër përveç të ulurit. TL;DR, Kim dëshiron të mbetet Kim.

Përgjigja e Kimbo përmendi gjithashtu McMansion. Tani është në treg për një vlerë të pabesueshme 6 milionë dollarë përpara se të dalë në ankand muajin e ardhshëm. Ajo u sigurua që t’u bënte të ditur të gjithëve se ajo është bashkëpronarja e shtëpisë dhe ajo dëshiron gjysmën e gjithçkaje që ata marrin nga shitja.

Ajo gjithashtu pranon se marrëdhënia me Kroy është “ndërprerë në mënyrë të pakthyeshme” dhe nuk ka “asnjë shpresë për pajtim”. Tani syri i tigrit i Kim po merr sa më shumë gjak nga një rrepë.

Sa i përket Kroy-t, Kim dëshiron që ai të pengohet nga “heqja ose sekretimi i çdo pasurie të palëve, duke përfshirë çdo llogari bankare, llogari pensioni, mobilje dhe sende shtëpiake në banesën martesore derisa të gjitha pretendimet e palëve të dëgjohen dhe të përcaktohen”.

Gjyqtarja Shermela sigurisht që e ka bërë punën e saj në këtë divorc. Të dy Kim dhe Kroy janë sjellë si budallenj dhe është kryesisht e diskutueshme që macet e egra mund të bëjnë një punë më të mirë për rritjen e fëmijëve. Shpresojmë që gjyqtari të bëjë zgjedhjen më të mirë për ata që nuk kanë kërkuar kurrë të tërhiqen në dramë. Fëmijët e ekipit.