Kim Zolciak

Klea

Kim Zolciak I lutet gjykatësit të ndalojë marrjen e pengut, thotë se fëmijët e saj do të jenë të pastrehë dhe do të dorëzojë një urdhër ndalues ​​kundër bankës që mban hipotekën

Kim Zolciak i lutet gjykatësit që të ndalojë izolimin, thotë se fëmijët e saj do të jenë të pastrehë dhe dosjet Urdhër kufizues ndaj bankës që mban hipotekën

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann po i luten një gjykatësi të qarkut Fulton që të ndalojë sekuestrimin e rezidencës së tyre në Gjeorgji, sipas dokumenteve të gjykatës.

Kim Zolciak

Sipas RadarOnline.com, çifti, i cili aktualisht po kalon procedurat e divorcit, ka paraqitur një urdhër dhe një urdhër ndalimi të përkohshëm kundër Truist Bank në një përpjekje për të ndalur procesin e sekuestrimit, duke u dhënë atyre mundësinë për të shitur pronën me fitim.

Kim Zolciak

Dokumentet ligjore tregojnë se banka ka nisur procedurat e sekuestrimit të shtëpisë së tyre, aktivi kryesor që çifti planifikon të përdorë për të shlyer borxhet e papaguara. Prona, një rezidencë e bollshme me shtatë dhoma gjumi dhe nëntë banja, do të dalë në ankand më 7 nëntor.

Kim Zolciak

Kim dhe Kroy argumentojnë se ecja përpara me sekuestrimin bie ndesh me qëllimet e ruajtjes së pasurisë martesore sipas urdhrave të lëshuar në rastin e tyre të divorcit. Kimduke ndarë kërkesën e saj urgjente në dosje, thekson rëndësinë e shtëpisë për familjen e tyre, jo vetëm financiarisht, por edhe për sa i përket kujtimeve të krijuara atje.

Kim Zolciak

Duke shprehur ndjenjën e urgjencës, Kim Zolciak artikuluan besimin e tyre se shitja e pronës mund të ndihmonte ndjeshëm në përmirësimin e stabilitetit të tyre financiar, thelbësor për mirëqenien e fëmijëve të tyre. Kim ka ndarë shqetësimin e saj, duke theksuar pasojat e rënda të një bllokimi të mundshëm, veçanërisht mungesën e një shtëpie për fëmijët e tyre.

Kim Zolciak

Në dokumentet ligjore, Kim ka deklaruar se fëmijët e saj përballen me perspektivën e të pastrehëve.

Në mes të lutjes së furishme të sallës së gjyqit dhe vështirësive të vazhdueshme financiare, Kim Zolciak kohët e fundit ka zbritur 30 mijë dollarë për t’iu nënshtruar një procedure përtëritjeje vaginale.

Kim Zolciak

Radar Online kohët e fundit komunikoi me Dr. David Matlock nga Instituti Visthetic Surgery & MedSpa, kirurgu plastik që kreu një procedurë në alumin e Real Housewives të Atlantës. Dr. Matlock konfirmoi koston e konsiderueshme të lidhur me operacionin.

Z. Matlock tha për gazetën – “Për pacientët me një histori lindjesh të shumëfishta, që përjetojnë mosmbajtje urinare stresuese dhe relaksim vaginal, trajtimi ynë për përtëritje vaginale me lazer është i disponueshëm. Tarifa gjithëpërfshirëse, e cila mbulon qendrën e kirurgjisë, anesteziologun dhe kirurgun, zakonisht varion nga 25,000 deri në 30,000 dollarë.

Kim Zolciak

Ora po shkon për Biermanns ndërsa përballen me sfida urgjente financiare, duke përfshirë shkëputjet e afërta të shërbimeve dhe ngritjen e padive nga kreditorët që kërkojnë pagesa të konsiderueshme. Në mes të këtij shqetësimi financiar, çifti është gjithashtu vazhdimisht në grindje.

Kroy Biermann

Siç raportohet, gjyqtari që mbikëqyr procedurat e divorcit të çiftit të larguar ka lëshuar një urdhër për rregullime të veçanta jetese brenda rezidencës së tyre në Gjeorgji, sipas dokumenteve të gjykatës. Pas njoftimit të çiftit për ndarjen e tyre në fillim të këtij viti, policia është thirrur në rezidencë në disa raste.

Kim Zolciak

Kim Zolciak akuzoi ish-mbrojtësin e linjës së Atlanta Falcons për mbylljen e sendeve të saj, vjedhjen e celularëve të saj dhe mbylljen e saj jashtë dhomës së gjumit. Katër fëmijët e çiftit, Kroy Jr., 11 vjeç, Kash, 10 dhe binjakët 9 vjeçarë Kaia dhe Kane, kanë parë rregullisht policinë të përgjigjet ndaj shkrirjeve shtëpiake brenda shtëpisë së familjes.