Kim Zolciak i detyrohet edhe më shumë para: Kompania e kartave të kreditit kërkon 150 mijë dollarë

Klea

Kim Zolciak i detyrohet edhe më shumë para: Kompania e kartave të kreditit kërkon 150 mijë dollarë

Kjo është e keqe, ju djema. Ish-ylli i Real Housewives of Atlanta Kim Zolciak (Biermann) është duke u goditur me një padi për faturat e papaguara të kartës së kreditit.

Capital One ngriti një padi kundër yllit të realitetit për më shumë se 150,000 dollarë në tarifat e papaguara të kartës së kreditit, raportoi Page Six. Sipas dokumenteve ligjore, Kim nuk ka bërë asnjë pagesë që nga shtatori 2022, kur pagoi pak më shumë se 4000 dollarë.

Uau. Çfarë po ndodh, Kim? Mendova se karriera e suksesshme e Kroy Biermann në NFL do t’ju mbajë në këmbë për vitet në vijim. Të paktën kështu thatë në ribashkimin e sezonit 4. Por siç e kemi parë në mënyrë të përsëritur, ju dhe e vërteta thjesht nuk shkoni mirë.

Probleme në ATL

Është sikur Kim nuk mund të pushojë këto ditë. Jo vetëm që biznesi i saj financiar është në të gjithë internetin, Kroy i riparaqiti dokumentet e tij të divorcit në Gjykatën e Lartë të Qarkut Fulton të enjten, 24 gusht 2023.

Sipas dokumenteve ligjore, Kroy deklaroi se martesa e tyre është “e prishur në mënyrë të pakthyeshme”. Për më tepër, ai dëshiron kujdestarinë e vetme ligjore të fëmijëve të tyre, mbështetjen e fëmijëve dhe alimentacionin. Dua të them, shko i egër, Kroy. Por vetëm një pyetje – ku do t’i marrë Kim paratë për të paguar gjithë këtë? Ashtu si shoqja e saj Shereé Whitfield, ajo nuk mund të paguajë, nuk mund të marrë me qira, madje nuk mund të fitojë me sukses një gërvishtje prej 1 dollarësh.

Si kujtesë, përveç akuzave të saj për Capital One, Kim thuhet se i detyrohet Targit 2,482.24 cent. Dhe vajza e saj, Brielle Biermann, i detyrohet American Express 12,870,25 dollarë. Dhe nuk janë vetëm vajzat me hallet e parave. Page Six raportoi gjithashtu se Kroy i detyrohet BMW Financial Services disa pagesa të humbura të makinave për udhëtimin e tij elegant me vlerë mbi 400,000 dollarë.

Në këtë pikë, një kthim i Kim në Real Housewives of Atlanta mund të jetë vërtet mes nesh, veçanërisht nëse motra ka nevojë për një kontroll.