Kim Zolciak goditet me një padi të freskët me kartë krediti

Klea

Kim Zolciak goditet me një padi të freskët me kartë krediti

Mirëdita të gjithëve por Kim Zolciak dhe Kroy Biermann! Kim dhe Kroy aktualisht po shërbejnë si modeli i prindit, bashkëshortit dhe qenies njerëzore që nuk dëshironi të jeni. Pra, nëse keni pyetje për jetën, shikoni se çfarë po bëjnë këta të dy dhe më pas kthehuni dhe bëni të kundërtën.

Merreni me mend se çfarë miqsh, Kim i detyrohet më shumë para. E di, nuk jemi më të tronditur. Ajo që është e pabesueshme është se si alumet Real Housewives of Atlanta refuzojnë plotësisht të paguajnë faturat e tyre dhe janë ende duke u ulur në një McMansion. Disi problemet e tyre me paratë vazhdojnë të shtohen dhe Chase Bank tani do të donte një fjalë me Wig. TMZ ka lugën.

Merre shtëpinë, merre të gjitha…

Foto Kredia: @kimzbiermann përmes Instagram

Mendoj se publiku i gjerë ka mbaruar me këto të dyja. Edhe nëse ndonjë kompani mashtruese e prodhimit do të donte t’i filmonte në këtë pikë, as TLC nuk do ta prekte atë. Kështu që Kimbo dhe i dashuri i saj më mirë të fillojnë të kërkojnë punë fitimprurëse sepse faturat nuk po ikin.

Këtë javë një dhuratë e re e dokumenteve ligjore iu prezantua Kimit nëpërmjet Chase Bank. Ata po kërkojnë 4,624.02 dollarë të një bilanc të papaguar. Sipas gazetave, Chase ka dorëzuar deklaratat e Kimbo-s së bashku me dosjen dhe ajo ka mbetur prapa që nga nëntori i vitit 2022. Pse më duket se nëse më mungon një pagesë, gjithçka do të mbyllet, por Kim po ecën me një vaginë të re dhe deluzione të reja dhe nuk ka paguar që nga viti i kaluar.

Mbani në mend se Kroy Genius po paditet gjithashtu nga Chase për një kartë krediti tjetër dhe ata duan 13 mijë dollarë prej tij. Për më tepër, Kroy është paditur nga Discover për pak më pak se 12 mijë dollarë. Për shkak se Kroy e injoroi atë padi, një gjykatës e urdhëroi atë të paguante të gjithë shumën plus shpenzimet gjyqësore.

Të varfër Kim dhe Kroy, dhe dua ta them fjalë për fjalë, nuk po përballen vetëm me çështje të parave nga kartat e kreditit. Ata gjithashtu i detyrohen IRS dhe shtëpia e tyre është vënë në shitje. Çifti mund ose nuk mund të divorcohet, por e vërteta është se ata me shumë mundësi nuk mund të përballojnë financiarisht t’i japin fund martesës. Avokati i Kroy ka vendosur një barrë në shtëpinë e tyre të pashitur për tarifa të papaguara.

Nëse asgjë tjetër, kjo duhet të shërbejë si një paralajmërim për të gjithë se tymi i cigares i përzier me shampo të thatë dhe verë bajate nuk çon kurrë në asgjë të mirë. Kroy duhet ta kishte dëgjuar nënën e tij.