Kim Zolciak-Biermann

Klea

Kim Zolciak falsifikon shtatzëninë e vajzës në skemën Clickbait që paguan “RHOA” alum për klikim

Kim Zolciak falsifikon shtatzëninë e vajzës në skemën Clickbait që paguan “RHOA” alum për klikim

Kim Zolciak është kapur duke përdorur klikime në Instagramin e saj, duke i bërë ndjekësit të besojnë se vajza e saj Brielle Biermann mund të jetë shtatzënë. Megjithatë, është e gjitha një gënjeshtër për një para të shpejtë, Brielle nuk është shtatzënë.

Brielle Biermann

Çështja lindi nga një postim i Kim Zolciak që dukej të lë të kuptohet për një njoftim të rëndësishëm për Brielle. Kur fansat ndoqën lidhjen e dhënë, ata zbuluan se ajo thjesht çoi në mendimet e Brielle për të pasur fëmijë në të ardhmen, në vend të ndonjë lajmi të menjëhershëm për shtatzëninë.

Brielle Biermann

Kim çaktivizoi komentet në postim dhe përfshiu një lidhje që të çonte në një artikull lajmesh të klikimeve. Titulli i artikullit ngacmonte: “Oh fëmijë! Brielle Biermann na foli për të pasur fëmijë dhe se si ndihet për nënën e saj Kim duke u bërë gjyshe.” Ky postim duket të jetë një shembull tjetër ku Kim përdori një titull të çuditshëm për t’i drejtuar ndjekësit e saj në përmbajtje të jashtme.

Kim Zolciak

Sipas TMZ, situata përfshin e Kim-it Postimi në Instagram, i cili bëri që fansat të mendojnë për vajzën e saj Brielle mund të jetë shtatzënë, dyshohet se ishte një taktikë për të gjeneruar të ardhura. Këtë e sugjeron TMZ Kim po merr një përfitim financiar nga artikulli clickbait, me gjasë duke fituar një përqindje të të ardhurave nga reklamat e krijuara nga trafiku që ajo drejton në faqen e internetit të lidhur përmes postimit të saj. Kjo nënkupton se motivi kryesor pas postimit të saj ishte të nxiste klikimet dhe, rrjedhimisht, të rriste të ardhurat nga reklamat.

Brielle

Kim dhe burri i saj i larguar, Kroy Biermann, po përballen me sfida të rënda financiare, duke përfshirë një borxh të konsiderueshëm ndaj IRS që arrin në 1 milion dollarë. Gjithashtu, ata janë përfshirë në procese gjyqësore për faturat e papaguara, pasi janë goditur me padi për këto pagesa të papaguara. Kroy u godit më vonë me një padi për borxhin e papaguar të grumbulluar në një kazino në Bahamas dhe një faturë të papaguar të lidhur me një qira makine.

Brielle Biermann

Kim është paditur gjithashtu nga Saks/Capital One për neglizhencë për të paguar 150 mijë dollarë borxh dhe tarifa të kartës së kreditit.

Dyshja u përballën me sekuestrimin e shtëpisë së tyre në dy raste përpara se të bindnin një gjyqtar që t’i lejonte ata të shisnin vetë pronën për të sjellë fonde për të shlyer borxhin e tyre masiv.

Kim Zolciak

Kim45, dhe Kroy, 38 vjeç, pavarësisht se kanë vazhduar me divorcin e tyre, vazhdojnë të banojnë në të njëjtën shtëpi, megjithëse në seksione të veçanta të shtëpisë së tyre në Alpharetta, Georgia. Kjo pronë aktualisht është e listuar për shitje me 6 milionë dollarë. Kohët e fundit, si pjesë e procedurave të tyre të divorcit në vazhdim, një urdhër gjykate urdhëroi që Kim dhe Kroy të mbanin distancë nga njëri-tjetri.

Brielle Biermann

Gjykata saktësoi se Kim do të kishte përdorim ekskluziv të bodrumit dhe dhomës së dados, ndërsa Kroy do të zinte dhomën kryesore të gjumit. Kjo marrëveshje është pjesë e procesit ligjor ndërsa ata lundrojnë për divorcin e tyre.