Kim Zolciak falsifikon shtatzëninë Brielle Biermann për klikime sociale

Klea

Kim Zolciak falsifikon shtatzëninë Brielle Biermann për klikime sociale

Është e vështirë të thuhet se kur Kim Zolciak arrin një nivel të ri të ulët. Krahasimi i secilit prej saj është një detyrë e vështirë. Gjithçka filloi të shpërbëhej për Kim kur doli se ajo dhe Kroy Biermann i detyroheshin IRS mbi 1 milion dollarë.

Me sa duket, vështirësitë financiare i shtynë yjet e “Don’t Be Tardy” drejt një procesi divorci të mbushur me drama online, të bërtitura dhe thirrje në polici për mosmarrëveshjet në familje. Procedurat e divorcit do të përfundonin së shpejti, por jo shumë kohë më vonë, divorci u rikthye dhe veprimet riktheheshin si normale.

Më për të ardhur keq se ndoshta çdo gjë tjetër në sagën e divorcit ka qenë numri i pashprehur i fëmijëve të Kim dhe Kroy, si p.sh. Brielle Biermann për shembull. Dhe duke folur për, veprimet e Kim më 28 nëntor 2023, janë padyshim një pretendent për nivelin më të ri, më të ulët.

A mund të shkojë Kim më poshtë se përdorimi i Brielle?

Më 28 nëntor, Kim shkoi në Instagram për të postuar një foto të saj me vajzën e saj Brielle, si dhe një ultratingull të etiketuar me emrin e Brielle. Kim shkroi: “Jam shumë e emocionuar që të jem gjyshe!” me një emoji shtatzënie dhe hashtag “LinkInBio”. Tani, në rrethana normale, ky sigurisht do të ishte një lajm i lumtur.

Megjithatë, nuk kaloi shumë kohë që iluzioni të shpërbëhej. Ndjekja e lidhjes në biografinë e Kim do t’i çonte ndjekësit në një artikull të Celebuzz nga korriku i këtij viti, ku Brielle tha se Kim hipotetikisht do të bëhej një gjyshe e shkëlqyer një ditë. Për më tepër, komentet në postim janë fikur, që është simboli universal i fajit në Instagram.

Veprimet e Kim janë kaq të gabuara në kaq shumë nivele. Nuk ka asnjë mënyrë tjetër për të interpretuar atë që ajo ka bërë këtu, përveçse si një dredhi për të marrë zhurmë në mediat sociale. Kim ka përdorur në mënyrë të pandershme vajzën e saj, imazhin e së bijës, një ekografi me origjinë të panjohur dhe ndjekësit e saj. Për të mos përmendur dëmin që kjo mund të shkaktojë në shëndetin mendor të atyre që nuk janë në gjendje të mbeten shtatzënë. Shtatzënia nuk është shaka. Çfarë ka më shumë për të thënë? Kim, merre së bashku.