Kim Zolciak

Klea

Kim Zolciak dhe vajza Brielle SHULUAN me padi për faturat e papaguara të Land Rover, banka kërkon sekuestrimin e makinës!

Kim Zolciak dhe vajza Brielle SHULUAN me padi për faturat e papaguara të Land Rover, banka kërkon sekuestrimin e makinës!

e Kim Zolciak vajza, Brielle Biermannështë përmendur në padinë më të fundit të ngritur kundër ish-yllit të Bravo.

Ally Bank ka ndërmarrë veprime ligjore kundër Amvise të vërteta të Atlantës alum dhe fëmijën e saj të madh, raporton Radar Online.

Kim Zolciak

Këtë e pretendon Ally Bank Kim Zolciak dhe vajza e saj 26-vjeçare nënshkruan të dyja një kontratë shitje me këste për blerjen e një Land Range Rover të vitit 2019.

Në padi thuhet: “Të pandehurit kanë mospërmbushur detyrimet e tyre sipas kontratës. Që nga 31 maj 2023, të pandehurit i kanë borxh Aleatit në shumën prej 83,969,35 dollarë. në kontratë.”

Kim Zolciak

Kim dhe Brielle të angazhuar për pagesa mujore prej 1903 dollarësh, për kontratë. Banka kërkoi leje për të riposeduar automjetin.

Padia është e fundit nga disa pengesa financiare për Kim dhe burri i saj i larguar, Kroy Biermannnë mes të divorcit të dyshes përsëri.

Të çiftit Situata e rëndë financiare u ekspozua më pas Kim dhe Kroy u goditën me një barrë tatimore federale më 11 prill, pak para se të njoftonin divorcin e tyre të afërt. IRS akuzoi çiftin se i detyrohej mbi një milion dollarë taksa të prapambetura për vitet 2013, 2017 dhe 2018. Kroy u godit më vonë me një padi për borxhin e papaguar të grumbulluar në një kazino në Bahamas dhe një faturë të papaguar të lidhur me një qira makine.

Kim Zolciak

Kim dhe Kroy kanë qenë gjithashtu duke luftuar për të shitur rezidencën e tyre në Milton, Georgia, ndërsa po afrohen procedurat e sekuestrimit.

Shtëpia me 7 dhoma gjumi, 11 banja u rendit në tetor 2023 për një shumë të madhe 6 milionë dollarë, pavarësisht se fillimisht ishte vlerësuar në 3 milionë dollarë. Çmimi u ul kohët e fundit 500 mijë dollarë pasi prona nuk arriti të tërhiqte një blerës. Shtëpia familjare u detyrua të mbyllej në shkurt pasi çifti dështoi në një kredi prej 1.6 milionë dollarësh që ata siguruan në vitin 2016.

Kim Zolciak-Biermann

Në tetor, Kim dhe Kroy iu lut gjykatës për një urdhër për mbylljen e një ankandi të afërt të sekuestros. Ish-çifti “Mos u vono” kërkuan kohë shtesë për të shitur vetë shtëpinë dhe Kim përfshinte një lutje personale, duke përmendur mirëqenien e fëmijëve të saj.

Kim shkroi — “Ne besojmë fuqimisht se të ardhurat nga shitja e tij mund të ndihmojnë në zbutjen e vështirësive tona financiare dhe sigurimin e një të ardhmeje të qëndrueshme për fëmijët tanë. Megjithatë, kërcënimi i afërt i izolimit është mbi ne dhe koha është thelbësore.”

Brielle Biermann

Ajo shtoi – “Kroy dhe unë do të përballem me vështirësi të pakapërcyeshme financiare dhe pasoja më shkatërruese do të jetë ndikimi mbi fëmijët tanë, të cilët do të mbeteshin të pastrehë.”

Një gjykatë e qarkut Fulton i dha çiftit një zgjatje të datës së mbylljes së tyre, duke shtyrë ankandin e planifikuar deri në 11 janar.

Kim Zolciak

Kim, 45, dhe Kroy, 38 vjeç, ende jetojnë së bashku, por së fundmi u urdhëruan të ndajnë zonat e shtëpisë pas një sërë mosmarrëveshjesh në familje. Në nëntor, gjykata vendosi këtë Kim do të kishte përdorim ekskluziv të bodrumit dhe dhomës së dadove dhe Kroy dhoma e gjumit master.