Kim Zolciak dhe vajza Brielle Biermann janë paditur nga banka për këtë arsye

Klea

Kim Zolciak dhe vajza Brielle Biermann janë paditur nga banka për këtë arsye

Gëzuar Krishtlindjet e vetme Kim Zolciak do të ketë është brenda vizioneve delulu që ajo ka se gjithçka është në rregull. Ja çfarë. Do të ishte një gjë nëse Kim dhe Kroy Biermann do të shkatërronin jetën e tyre. Ajo që ata po bëjnë është të marrin fëmijët me vete.

Në të gjitha vitet e mia të shikimit të Bravo dhe të lodhur nga shfaqjet e vogla dhe të desensibilizuar nga sjellja egoiste, alumet Mos u vononi po e çojnë atë në nivele të reja. Ata janë në borxhe masive, traumatizojnë vazhdimisht fëmijët e tyre dhe tani Brielle Biermann po tërhiqet zvarrë në rrëmujën e tyre. Radari ka lugën.

Kroy nuk do të jetë i vetmi me një makinë të repoed

Dokumentet e reja gjyqësore tregojnë se Ally Bank ngriti një padi kundër Kimbo dhe Brielle. Kjo do të ishte mbi Range Rover 2019 dhe banka dëshiron një shumë të madhe parash që asnjëri prej tyre nuk ka. “Të pandehurit kanë mospërmbushur detyrimet e tyre sipas kontratës. Që nga 31 maj 2023, të pandehurit i kanë borxh Aleatit në shumën prej 83,969,35 dollarë. në kontratë.”

Kim dhe Brielle kishin në thelb një plan pagese ku duhej të dërgonin 1903 dollarë në muaj. Në një moment, banka ndaloi marrjen e kredisë mujore. Padia ka kërkuar leje për të kapur makinën përpara se ajo të shfaqet në ndonjë pamje të re të policisë.

Kroy dhe Kim janë gjithashtu në mes të divorcit dhe në ndërmjetësim. Për më tepër, ata janë të varfër financiarisht. McMansion of Sorrows është aktualisht në treg, por çmimi sapo u ul me 500 mijë dollarë. Problemet e parave mund të kenë qenë pika e fundit për këtë martesë, sepse çështjet e tyre u bënë publike pasi qeveria kërkoi 1 milion dollarë taksa të prapambetura.

Ashtu si gruaja, Kroy nuk pagoi për Rolls-Royce-n e tij dhe kjo u mor nga banka për shkak se edhe ai dështoi në pagesat. Pastaj është vrima e kartës së kreditit dhe një çështje e supozuar e lojërave të fatit. Në vend të punësimit për të patur të ardhura të qëndrueshme dhe për të vënë një pengesë në këto fatura, Kim po shet gjërat e tyre në internet.