Kim Zolciak dhe Kroy Biermann vonojnë mbylljen e shtëpisë

Klea

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann vonojnë mbylljen e shtëpisë

Disi, ata e kanë bërë përsëri. Kim Zolciak dhe Kroy Biermann kanë arritur të mbajnë shtëpinë e tyre jashtë sekuestrimit. Alumet Real Housewives të Atlantës duhet të falënderojnë yjet e tyre me fat. Hipotekuesi i tyre, Truist Bank, i ka kapur në këmbë për muaj të tërë duke u përpjekur të fillojë këtë sekuestrim.

Një fitore për Biermanns

Kjo sagë e përjashtimit ka vazhduar për një minutë. Fakti që ata ia dolën ta mbanin shtëpinë për kaq shumë nuk është asgjë më pak se një mrekulli. Gjithçka filloi në vitin 2023 kur banka u dha atyre një paralajmërim që ata do ta përjashtonin shtëpinë më 7 nëntor 2023.

Ndërkohë, Kim dhe Kroy nxorën shtëpinë në shitje, me shpresën se një blerës me një shije shumë specifike do të shkarkonte 6 milionë dollarë për të blerë shtëpinë e tyre. Kjo do të mjaftonte për ta nxjerrë çiftin e ndarë nga uji i nxehtë në të cilin janë gjetur, por askush nuk ka dashur ta blejë. Ata u detyruan të ulnin çmimin në 4.5 milionë dollarë dhe iu lutën bankës për më shumë kohë për të bërë shitjen.

Sipas dokumenteve gjyqësore të siguruara nga TMZ, banka ka rënë dakord të shtyjë 90 ditë sekuestrimin. Ata nuk kanë dalë ende nga pylli. Ata kanë kohë deri më 26 gusht 2024 për të shitur shtëpinë. Përndryshe, banka mund të kthehet në procedurat e saj të konfiskimit.

Me sa duket, kjo zgjatje është pika e fundit për Kim dhe Kroy. Në vendimin e gjykatës thuhet konkretisht se nëse nuk e shesin shtëpinë brenda afatit, nuk do të mund të apelojnë vendimin e sekuestros. Banka thjesht do të heqë shtëpinë dhe do të vazhdojë një herë e përgjithmonë.

Pra, nëse njihni dikë që kërkon një rezidencë të përdorur butësisht në Atlanta, dërgojini Kim-it. Ajo po kërkon dëshpërimisht një blerës deri në fund të verës.