Kim Zolciak dhe Kroy Biermann po zhvillojnë 'luftën e parave' pavarësisht se po luftojnë për para

Klea

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann po zhvillojnë ‘luftën e parave’ pavarësisht se po luftojnë për para

Dikush ju lutem më tregoni se si mund të përfshiheni në një “luftë parash” nëse nuk keni para për të luftuar. Ne do të zbulojmë nga dy të varfërit tanë të preferuar që po divorcohen, Kim Zolciak dhe Kroy Biermann.

Kohët janë të vështira për Kim dhe Kroy, por asnjëri prej tyre nuk po lëviz. Kjo sepse është më e rëndësishme të fitoni betejën me njëri-tjetrin sesa të merrni në konsideratë atë që stili i tyre i jetës toksike po u bën fëmijëve të tyre. Tani burimet thonë se çifti i larguar ka bërë zero progres dhe ata janë në Luftën e Tretë të Parave Botërore. Njerëzit i kanë detajet.

Lufta e Trëndafila Pozatorët

Pyes veten se çfarë do të ndodhë që këta të dy të largohen nga njëri-tjetri. Është shumë keq që askush nuk kujdeset aq sa duhet për fëmijët që të vendosen dhe të bëhen të rritur. Sigurisht që Kroy mund t’i çojë ata në kishë dhe Kim mund të postojë foto të inskenuara, por nuk mendoj se po flasim mjaftueshëm se sa e tmerrshme është prindërimi në këtë skenar.

Sipas të afërmve të Kim dhe Kroy, beteja e tyre është larg përfundimit dhe nuk tregon shenja të ngadalësimit. Pas ankesave dhe thirrjeve të shumta në polici, Kim dhe Kroy vazhdojnë të jetojnë së bashku “nën të njëjtën çati” në McMansion.

Burimet thonë se të dy janë të përfshirë në një “luftë parash tani”. Nuk jam i sigurt se çfarë “parash” kanë mbetur K dhe K, jashtë mureve duke mbajtur sjelljen e tyre të dëmshme. Për më tepër, të brendshëm thanë se ata “nuk po përpiqen të bashkohen përsëri”. Nëse do ta bënin, ata ndoshta do të shkonin të jetonin në nëntokë, sepse askush nuk do të dëshirojë të dëgjojë më nga ata.

Sa i përket asaj që po ndodh në të vërtetë, dy të rritur janë kokëfortë pavarësisht se çfarë po u bëjnë fëmijëve të tyre. Kim dhe Kroy janë në borxhe të mëdha dhe duket se asnjërit prej tyre nuk i pëlqen të punojë shumë. Kroy nuk ka mbajtur një punë që nga ditët e tij në NFL. Kim së fundmi filmoi The Surreal Life, por jam i sigurt se pagesa shkoi në gërvishtje dhe jo fatura e saj tatimore.

Ata aktualisht po kalojnë një divorc dhe shpresojmë se gjyqtari do t’i detyrojë ata të ecin përpara në një mënyrë pozitive. Fëmijët e ekipit.