Kim Zolciak

Klea

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann pajtohen, rikthehen sërish në dashuri!

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann pajtohen, rikthehen sërish në dashuri!

Kim Zolciak rifitoi emrin e saj të martuar, Biermann, në rrjetet sociale pasi festoi përvjetorin e saj të 12-të të martesës me një darkë komode përkrah bashkëshortit të larguar, Kroy Biermann. Data e përvjetorit me sa duket ndodhi gjatë fundjavës, pavarësisht divorcit të vazhdueshëm të çiftit.

Kim Zolciak

Amvise të vërteta të Atlantës alum ndryshoi dorezën e saj në Instagram nga @kimzolciak në @kimzbiermann pasi u hoq publikisht “Biermann” në qershor. Vendimi i saj për të hequr emrin e lidhur me ish-atletin profesionist erdhi pas paraqitjes së parë nga dy kërkesat e divorcit, në fillim të këtij viti.

Kroy Biermann

Kim, 35, ndan katër fëmijë me ish-lojtarin e NFL, Kroy Jr., 11, Kash, 10 dhe binjakët 9 vjeçarë Kaia dhe Kane. Kroy miratuar e Kim-it vajzat e rritura, Brielle, 26, dhe Ariana, 21, pas martesës së çiftit, në 2011.

Kroy Biermann

Kroy paraqiti për divorc në maj dhe Kim depozituar menjëherë pas kësaj. Kroy rikrijuar në gusht pas një pajtimi të shkurtër. Ai kërkoi kujdestarinë e plotë të fëmijëve të tyre, alimentacionin, mbështetjen e fëmijëve dhe përdorimin ekskluziv të rezidencës së tyre në zonën e Atlantës.

Ne shtator, Kim paraqiti një kërkesë për shkarkim të Kroit Kërkesa e dytë për divorc, duke cituar takimet e fundit seksuale për të kundërshtuar pretendimin e tij se martesa e tyre ishte “shkëputur në mënyrë të pakthyeshme”.

Kim Zolciak

Kim deklaruan në dokumente se të dy ishin “angazhuar në marrëdhënie seksuale martesore në shumë raste që nga depozitimi i kërkesës për divorc” dhe ata “së fundmi” u lidhën më 7 shtator.

Kim Zolciak

të Kroit avokatët u kundërpërgjigjën, duke e bërë të qartë se klienti i tyre nuk po e tërhiqte divorcin.

“Fakti që ai u angazhua në marrëdhënie seksuale me [Kim] nuk tregon dëshirë për t’u pajtuar”, thuhet në dokumentet e gjykatës. “[Kroy]pas këtij depozitimi të dytë, mbetet i palëkundur në dëshirën e tij për t’u larguar [Kim], largohuni nga vendbanimi bashkëshortor, me fëmijët dhe siguroni një shtëpi të qetë dhe të qëndrueshme për ta; e kundërta e mjedisit të tyre aktual.”

Kroy Biermann

Kim shkoi në mediat sociale të njëjtin muaj për të ndarë se ajo mbeti me shpresë për shpëtimin e martesës së saj.

“Unë jetoj këtu dhe nuk shkoj askund!” tha ajo në Instagram Stories. “Kemi punuar për martesën tonë dhe kemi jetuar së bashku si burrë e grua. Gënjeshtrat e përditshme janë të tepërta.”

Kim Zolciak

Të shtunën, Kim mori në Instagram Story për të shijuar një darkë italiane me të Kroy për të shënuar momentin historik 12-vjeçar të çiftit kontestues.

“Kjo është brusketa më e mirë që kam pasur ndonjëherë në jetën time,” tha alumja “Don’t Be Tardy” teksa tregonte disa pjata. “Kjo është lazanja. Kjo është e mahnitshme.”

Kim Zolciak

Ish-mbrojtësi i linjës së Atlanta Falcons u pajtua, duke komentuar – “Irreale”.

Muajin e kaluar, ish-të e ardhshëm dukeshin se ishin në terren më të qëndrueshëm, si Kroy ishte nga e Kim-it anash gjatë një procedure të kushtueshme përtëritjeje vaginale.

Kroy erdhi me të për ta ndihmuar. Është një operacion i madh,” tha një informator për Na, duke e përshkruar lidhjen e çiftit si “të çuditshme”.

Insajderi shtoi: “Ata po kalojnë një divorc, flasin keq për njëri-tjetrin, pastaj udhëtojnë së bashku.”