Kim Zolciak dhe Kroy Biermann ndjekin orarin e dollapit të përbashkët

Klea

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann ndjekin orarin e dollapit të përbashkët

Gjyqtarët në zonën e Milton, GA duhet të jenë shumë, shumë të rraskapitur. Ish-Shtëpiake Reale të Atlantës/Ishët Mos u vononi Kim Zolciak dhe Kroy Biermann e kanë mbajtur sistemin gjyqësor atje të rezervuar dhe të zënë me divorcin e tyre të çrregullt dhe problemet financiare në dukje pa fund.

Rezidenca e Kim dhe Kroy është një fije floku larg nga mbyllja. Megjithatë, ata janë përpjekur ta vonojnë atë proces së bashku, pasi që të dy ende jetojnë atje.

Me sa duket, ata ende kanë ndarë dollapin kryesor të dhomës së gjumit dhe është bërë një pikë grindjeje. Një gjykatës sapo vendosi udhëzime strikte se kur Kim dhe Kroy lejohen të hyjnë në të. Gjithashtu, Kim nuk lejohet më të shesë asnjë nga rrobat apo aksesorët e saj apo të Kroy-t.

Kim duhet të qëndrojë jashtë dollapit gjatë fundjavave

Sipas dokumenteve të gjykatës të siguruara nga TMZ, divorci i Kim dhe Kroy është ngritur me të vërtetë në aspektin qesharak. Një gjykatës sapo u bëri atyre një orar për dollapin e tyre.

Për shtatë muajt e fundit, zona e shtëpisë e caktuar nga gjykata e Kroy-t ka qenë dhoma e gjumit kryesore, ndërsa Kim u zhvendos në dhomën e bodrumit/dados. Pavarësisht se shtëpia është rreth 16,000 metra katrorë dhe ka gjithsej shtatë dhoma gjumi – pra, të paktën gjashtë dollapë të tjerë – ata kanë ndarë një dollap në domenin e Kroy. Çuditërisht, është bërë e shëmtuar.

Marrëveshja e dollapit u bë për të ruajtur paqen pas disa zënkave të zhvilluara para katër fëmijëve të tyre të mitur. Ai thotë se “asnjëra palë nuk do të hyjë në hapësirën e dhënë individualisht të palës tjetër në banesën bashkëshortore pa leje”.

Kim-it tani i lejohet të hyjë në dollap vetëm nga e hëna deri të premten nga ora 9 e mëngjesit deri në 15:00 Kroy nuk iu dha ditë dhe orë specifike, por atij i ndalohet të hyjë në dollap gjatë kohës së Kimit.

Për më tepër, duket se Kim-it do t'i duhet të tërhiqet nga llogaria e saj @kimzbcloset në Instagram, ku më parë u përpoq të fitonte (dhe gjoja xhep) para duke shitur një mori gjërash të saj dhe të stilistëve të Kroy-t. Marrëveshja e re e dollapit i ndalon të dy të shesin ose të heqin qafe çdo pronë martesore të diskutueshme ose të rënë dakord. Të paktën ajo ka mundësi absurde të klikimeve për t'u rikthyer.

Kim dhe Kroy janë me fat që kanë ndonjë dollap në këtë pikë. Shpresojmë, ata mund t'i përmbahen orarit dhe gjyqtari mund të marrë një minutë për të marrë frymë.

Don't Be Tardy dhe The Real Housewives of Atlanta transmetojnë në Peacock.