Kim Zolciak

Klea

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann listojnë rezidencën e Gjeorgjisë për 6 milionë dollarë pavarësisht se janë në mbyllje

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann listojnë rezidencën e Gjeorgjisë për 6 milionë dollarë pavarësisht se janë në mbyllje

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann kanë nxjerrë në treg rezidencën e tyre Alpharetta, Georgia, në mes të procedurave të vazhdueshme të sekuestrimit.

Kim Zolciak45, dhe Kroy Biermann, 38 vjeç, kanë vënë në dispozicion pronën e tyre me shtatë dhoma gjumi për çmimin mahnitës prej 6 milionë dollarësh. Sidoqoftë, një vlerësim aktual nga realtor.com e vlerëson shtëpinë në rreth 2,540,300 dollarë.

Sipas detajeve të listuara në Zillow, rezidenca shtrihet në 1.78 hektarë, duke shfaqur 11 banja midis objekteve të tjera.

Kim Zolciak

Prona është e pajisur me pajisje të ndryshme duke përfshirë një garazh me gjashtë makina, dhoma bilardo dhe arcade, një palestër të shoqëruar nga një dhomë private masazhi, një bodrum vere me një kapacitet prej 500 shishe dhe një pishinë të nxehtë si dhe një shtëpi. teatër.

Kim Zolciak

ne vitin 2012, Kim dhe Kroy bleu pronën, duke jetuar më pas atje me fëmijët e tyre pas martesës së tyre një vit më parë. Familja e tyre që banonte në shtëpi përfshinte fëmijët e tyre Kroy “KJ” Jagger Jr., Kash, dhe binjakët Kaia Rose dhe Kane Ren, si dhe vajzat e Zolciak nga një lidhje e mëparshme, Brielle dhe Ariana, të cilat u birësuan ligjërisht nga Kroy.

Kim Zolciak

Vendimi për të shitur vjen pas një periudhe të karakterizuar nga sfida në marrëdhënien e tyre, si Kroy ka paraqitur kërkesë për divorc nga Kim rreth dy muaj më parë. Përpjekja e tyre për të zgjidhur martesën e tyre legalisht në fillim të majit u ndërpre pasi ata rishikuan vendimin, duke zgjedhur të tentojnë pajtimin në korrik.

Kim Zolciak

Shtëpia e tyre më parë u përball me mbyllje, siç u zbulua në një njoftim nga Fulton County. Ata kishin dështuar për një hua prej 1.56 milionë dollarësh që kishin siguruar në tetor 2012, duke e shtyrë Truist Bank drejt nxjerrjes së pronës në ankand publik. Kim hodhi poshtë pretendimet për sekuestrim, duke i cilësuar si një keqkuptim që po zgjidhej.

Kim Zolciak

Më 11 tetor, shtëpia u përball me mbylljen edhe një herë, me një ankand të afërt të vendosur nga Truist Bank për 7 nëntor, për shkak të një kredie të papaguar prej 1.65 milionë dollarësh.

Kim Zolciak

Vështirësitë financiare kanë qenë një tendosje e konsiderueshme në marrëdhënien e tyre. “Nuk ka mashtrim nga asnjëra anë. Paratë kanë të bëjnë shumë me ndarjen, por kishte edhe faktorë të tjerë. Ai ka menaxhuar [the family] për një kohë të gjatë, kështu që ai teknikisht kishte një punë. Ata nuk janë në marrëdhënie të mira tani,” informoi një burim i brendshëm për PEOPLE.

Kim Zolciak

Janë ndërmarrë edhe hapa ligjorë nga Kroy për të lehtësuar shitjen e shtëpisë pa kërkuar e Kim-it miratim, siç shënohet në dokumentet gjyqësore. Ky vendim u pa si një strategji për të reduktuar borxhin e tyre të konsiderueshëm.

Për sa i përket rregullimit të tyre aktual të jetesës, ata vazhdojnë të banojnë së bashku në të njëjtën shtëpi pavarësisht mosmarrëveshjeve të tyre të vazhdueshme. Një burim i informuar theksoi mosmarrëveshjet financiare mes çiftit, duke konfirmuar se nuk kishte asnjë të dhënë që ata synonin të pajtonin lidhjen e tyre.

Kim Zolciak

Me ankandin e afërt të planifikuar nga Truist Bank më 7 nëntor për shkak të një kredie të dështuar prej 1.65 milionë dollarësh, vlera e vlerësuar e pronës, sipas realtor.com, aktualisht qëndron në rreth 2,540,300 dollarë. Ankandi i planifikuar dhe çështjet e pazgjidhura në vazhdim portretizojnë një fazë sfiduese për të Kim dhe Kroyduke i dhënë fund një kapitulli në jetën e tyre me shitjen e pallatit të tyre.