Kim Zolciak

Klea

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann janë të dëshpëruar për të shitur rezidencën në Georgia para se të kapin bankën!

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann janë të dëshpëruar për të shitur rezidencën në Georgia para se të kapin bankën!

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann janë duke luftuar për të shitur rezidencën e tyre në Milton, Georgia, mes divorcit të tyre të vazhdueshëm dhe vështirësive të vazhdueshme financiare.

Shtëpia me 7 dhoma gjumi, 11 banja u rendit në tetor 2023 për një shumë të madhe 6 milionë dollarë, pavarësisht se fillimisht ishte vlerësuar në 3 milionë dollarë. Çmimi kohët e fundit u ul 500 mijë dollarë pasi çifti i diskutueshëm nuk arriti të tërhiqte një blerës.

Kroy Biermann

Amvise të vërteta të Atlantës Alum dhe ish-lojtari i NFL-së po jetojnë nën të njëjtën çati me katër fëmijët e tyre më të vegjël, Kroy, Kash dhe binjakët Kane dhe Kaia, ndërsa divorci i tyre vazhdon të jetë tituj. Kroy miratuar e Kim-it vajzat e rritura, Brielle, 26, dhe Ariana, 21, pas martesës së tyre në 2011.

Kim Zolciak

Prona e dyshes u detyrua të mbyllej në shkurt pasi ata dështuan për një kredi prej 1.6 milionë dollarësh që siguruan në vitin 2016. Ankandi i planifikuar u anulua një muaj më vonë. Më 11 tetor, pasuria u përball edhe një herë me mbyllje, me një ankand të caktuar nga Truist Bank për 7 nëntor.

Një gjykatë e qarkut Fulton më vonë i dha çiftit një zgjatje të datës së mbylljes së tyre, duke shtyrë ankandin e planifikuar deri në 11 janar.

Kim Zolciak

Kim dhe Kroy janë goditur me padi të shumta gjatë muajve të fundit, duke përfshirë një barrë masive tatimore nga IRS.

Kim Zolciak

Pasuria e gjerë përmban një pishinë luksoze në oborrin e shtëpisë dhe vaskë të nxehtë me ujëvarë. Terrenet përfshijnë një fushë basketbolli me madhësi gjysmë dhe një rrugë të madhe rrethore me makinë. Prona vjen me pajisje të ndryshme, duke përfshirë një garazh me gjashtë makina, dhoma bilardo dhe arcade, një palestër të shoqëruar nga një dhomë private masazhi, një bodrum vere me një kapacitet prej 500 shishe, një pishinë të nxehtë dhe një teatër në shtëpi.

Brendësia e shtëpisë përmban një dhomë ngrënie në stil gotik të theksuar nga një llambadar me gaz. Studimi i rezidencës përmban një oxhak të madh dhe kuzhina e gjerë krenohet me një zonë masive bar. Shtëpia ka dritare nga dyshemeja deri në tavan dhe porta të harkuara dhe zona e hyrjes përmban një shkallë spirale mbresëlënëse.

Kroy Biermann

Kim, 45, dhe Kroy, 38, ende jetojnë së bashku, por u urdhëruan të ndanin zonat e shtëpisë pas një sërë mosmarrëveshjesh në familje. Në nëntor, gjykata vendosi këtë Kim do të kishte përdorim ekskluziv të bodrumit dhe dhomës së dadove dhe Kroy dhoma e gjumit master.

Urdhri thoshte: “Asnjëra palë nuk do të hyjë në hapësirën e dhënë individualisht të palës tjetër në banesën bashkëshortore pa leje. Palët do të ndajnë zonat e përbashkëta të vendbanimit martesor.”

Kim Zolciak

Gjykatësi vendosi gjithashtu se të dyja palët “duhet të sillen në mënyrë civile ndaj njëra-tjetrës – veçanërisht në prani të fëmijëve të mitur”.

Ai tha: “Të dyja palët do të përmbahen nga përfshirja në kontakte dhe/ose komunikime përçmuese me njëra-tjetrën. Të dyja palët do të frenohen dhe urdhërohen që të mos ngacmojnë, shajnë, sulmojnë, ndjekin ose dëmtojnë në ndonjë mënyrë tjetër palën tjetër ose fëmijët e mitur në çfarëdo mënyre, formë ose mënyre. Asnjë prind nuk do të përçmojë prindin tjetër në prani të fëmijëve të mitur ose në dëgjim të tyre. Asnjëra palë nuk duhet të përgjojë, vëzhgojë, ndërpresë ose të ndërhyjë ndryshe në vizitën e prindit tjetër me fëmijët e mitur.”