Kim Zolciak dhe Kroy Biermann janë 'jo-yo konstante', thotë Insajderi

Klea

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann janë ‘jo-yo konstante’, thotë Insajderi

Oh ju lutem, JO KËTË SËRI. Lidhuni djema sepse Kim Zolciak dhe Kroy Biermann janë ende jashtë në këto rrugë duke vepruar budallenj. Alumet Real Housewives of Atlanta tani janë të denjë për meme në internet për shkak të mashtrimeve të tyre.

Le të jemi të qartë. Këta të dy nuk duhet të jenë bashkë, por në këtë pikë, ata e meritojnë njëri-tjetrin. Mes çështjeve financiare dhe prishjes së martesës, Kimbo dhe Kroy nuk mund të arrijnë një marrëveshje të arsyeshme të paktën për hir të fëmijëve të tyre. Nga dokumentet e divorcit deri te pajtimet, rrota e lloj brejtësive të Kim dhe Kroy vazhdon të rrotullohet dhe miqtë e tyre janë të irrituar. Kështu është edhe publiku i gjerë. Us Weekly ka lugën.

Diçka në qumësht nuk është e pastër këtu

Supozohet se Kroy bëri kërkesë për divorc nga Kim për herë të dytë pasi ai nuk mund të paguante për hipotekën e August McMansion. Megjithatë, sipas Kim, ata “po jetojnë si burrë e grua” dhe u rikthyen së bashku pasi Kimit iu dorëzuan letrat.

Një burim i afërt me situatën tha se statusi i marrëdhënies së tyre mund të ndryshojë përsëri.
“Ata janë kudo. Është një yo-yo konstante që duket se nuk përfundon kurrë.” Në fakt është një shfaqje mjaft e neveritshme. Kim hyn në rrjetet e saj sociale dhe kërkon referenca botox kur vajza e saj po paguan për të mbajtur dritat ndezur. Me sa duket.

Burimi vazhdoi: “Ata janë kthyer bashkë sot. Por ata mund të largohen nesër.” Mirë por janë ata përsëri së bashku? A kemi dëgjuar nga Kroy apo mund të jetë i lidhur në bodrum me një parukë të mbushur në gojë për të mbytur tingujt e të qarit?

“Ishte në fakt më tronditëse kur ata u paraqitën fillimisht sepse ata kurrë nuk panë ndonjë problem në martesën e tyre. Ata besonin se Kim dhe Kroy kishin një martesë të mrekullueshme dhe do të ishin përgjithmonë së bashku,” ndau burimi i brendshëm.

“Ata janë të emocionuar që kanë vendosur të punojnë me gjëra. Të gjithë e shohin se Kim dhe Kroy kanë një lidhje të jashtëzakonshme dhe ata janë të sigurt se do ta kalojnë pjesën tjetër të jetës së tyre së bashku. Sigurisht, Jan. Vetëm sepse mjerimi e do shoqërinë dhe Kroy nuk mund të përballojë të shkojë diku tjetër përveç Best Western.

Vetëm javën e kaluar Kroy dyshohet se po përpiqej ta detyronte Kimbo të dilte nga shtëpia në mënyrë që ta shiste. Sinqerisht, asnjë nga këto nuk është e drejtë për ata katër fëmijë. Si gjithmonë, Team Kids. Të dy Kroy dhe Kim mund të godasin gurët në këtë pikë.