Kim Zolciak

Klea

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann injorojnë padinë prej 300 mijë dollarësh për një kredi të papaguar ndërsa afrohet mbyllja

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann injorojnë padinë prej 300 mijë dollarësh për një kredi të papaguar ndërsa afrohet mbyllja

Kim Zolciak dhe burri i saj i larguar, Kroy Biermann, kanë zbritur në ujë të nxehtë pasi thuhet se kanë dalë jashtë në një datë gjyqi. Çifti i realitetit televiziv me sa duket dështoi të paraqitet në gjykatë dhe tani supozohet se përballet me një gjykim të mundshëm me gjashtë shifra.

Kroy Biermann

Dokumentet e gjykatës të marra nga Radar Online zbulojnë se Simmons Bank kërkoi të futej një mospërmbushje si hapi i parë në marrjen e një vendimi të mospagimit kundër Amvise të vërteta të Atlantës alum dhe ish-i i saj së shpejti. Padia u ngrit më 5 korrik 2023 dhe çiftit iu dorëzuan dokumentet më 16 gusht. Banka deklaroi se Kim dhe Kroy nuk u përgjigj deri në afatin e kërkuar të 15 shtatorit.

Kroy Biermann

Simmons Bank pretendoi se çifti mori një linjë 300 mijë dollarë kredi për kapitalin e shtëpisë me një datë maturimi fillestar dhjetor 2016. Në padi thuhej se Kim dhe Kroy modifikoi kredinë në gusht 2017, gjë që shtyu datën e maturimit në dhjetor 2017. Në vitin 2018, kredia u modifikua për herë të dytë me pranimin e çiftit se ata kishin 271 mijë dollarë në principal.

e Kim Zolciak

Banka deklaroi këtë Kim dhe Kroy ranë dakord për pagesat mujore prej 1,132,46 dollarë, duke filluar në shkurt 2018, me pagesën e fundit që duhet të mbaronte në janar 2038. Simmons i akuzoi ata për mospagim të kredisë, pasi pagesa e fundit e marrë ishte në tetor 2022. Simmons njoftoi çiftin, por pretendoi se Kim dhe Kroy refuzuan të paguanin atë që kishin borxh në pagesat e prapambetura. Tani banka kërkon që të shlyhet menjëherë e gjithë kredia. Institucioni deklaroi se dyshja e diskutueshme i detyrohet 213 mijë dollarë plus 1,700 dollarë në interes.

Kroy Biermann

Kim dhe Kroy vazhdojnë të jetojnë në shtëpinë e familjes ndërsa divorci i tyre i vazhdueshëm rrëmben titujt kryesorë. Ata së fundmi e renditën rezidencën e Gjeorgjisë për 6 milionë dollarë në mes të procedurave të vazhdueshme të sekuestrimit. Çifti i larguar u përball me përjashtimin në shkurt, por ankandi i planifikuar u anulua një muaj më vonë.

Kim Zolciak

Kim dhe Kroy janë goditur me padi të shumta gjatë muajve të fundit, duke përfshirë një barrë masive tatimore nga IRS.

Kroy Biermann

Kim ndan katër fëmijë me ish-mbrojtësin e linjës së Atlanta Falcons, Kroy Jr., 11 vjeç, dhe Kash, 10 dhe binjakët 9 vjeçarë Kaia dhe Kane. Kroy miratuar e Kim-it vajzat e rritura, Brielle, 26, dhe Ariana, 21, pas martesës së tyre në 2011. Të porsamartuarit vazhduan të luanin në serialin spinoff Bravo, Mos u vononii cili u shfaq për tetë sezone.

Kim Zolciak

Muajin e kaluar, Kim paraqiti një kërkesë për shkarkim të Kroit Kërkesa e dytë e divorcit, duke cituar akuzat e fundit seksuale për të kundërshtuar pretendimin e tij se martesa e tyre ishte “shkëputur në mënyrë të pakthyeshme”.

Kroy Biermann

Kroy u përgjigj, duke përsëritur se ai “nuk kishte dëshirë të pajtohej”.

“Fakti që ai u angazhua në marrëdhënie seksuale me [Zolciak] nuk tregon një dëshirë për t’u pajtuar”, thuhej në dokumentet e gjykatës, duke shtuar se ai “mbetet i palëkundur në dëshirën e tij për t’u divorcuar”.

Kim Zolciak

Policia është dërguar në shtëpinë e familjes në disa raste për të prishur përleshjet martesore, ndërsa divorci i çiftit vazhdon në gjykatë.