Kim Zolciak

Klea

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann festojnë zgjatjen e tyre të mbylljes

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann festojnë zgjatjen e tyre të mbylljes

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann mori një pushim nga divorci i tyre i shëmtuar, përsëri-pa-përsëri, mjaftueshëm për të shijuar një takim dreke hibachi në Kani, në Duluth, Georgia.

Kroy Biermann

Amvise të vërteta të Atlantës alum postoi një snapchat që shfaqte një shkëmbim mes të dyve pasi kuzhinieri i tyre hibachi u dhuroi atyre një grumbull orizi në formë zemre.

“Pse nuk e bën këtë, Kroy? Kim pyeti burri i saj i larguar, i cili ishte jashtë kornizës, por dëgjohej duke folur në sfond.

Kim Zolciak

Kroy u përgjigj: “Unë po, thjesht jo kur je pranë.”

Data e lehtë e drekës vjen vetëm një javë pas një konflikti mes tyre Kim dhe Kroy u nxeh aq shumë sa një nga fëmijët e tyre të mitur thirri policinë.

Kim Zolciak

Javën e kaluar, TMZ raportoi se forcat e rendit mbërritën në rezidencën e çiftit në Georgia pasi morën një telefonatë për luftën e tyre “jashtëzakonisht të zhurmshme”. Gazeta tha se tre oficerë dhe një mbikëqyrës e zgjidhën mosmarrëveshjen pasi qetësuan të dyja palët. Burime policore konfirmuan se një nga fëmijët e mitur të çiftit të huaj ka bërë një telefonatë.

Kim Zolciak

Në një raport pasues, TMZ deklaroi se debati shpërthyes erdhi nga gjendja e rëndë financiare e çiftit. Raporti shtoi se dyshja ishin grindur për një javë përpara se gjërat më në fund të vlonin.

Kim, 45, dhe Kroy, 38, ende jetojnë nën të njëjtën çati, por në zona të veçanta të shtëpisë së tyre në Alpharetta, Georgia, e cila aktualisht është në treg për 6 milionë dollarë. Muajin e kaluar, gjykata vendosi këtë Kim do të kishte përdorim ekskluziv të bodrumit dhe dhomës së dadove dhe Kroy dhoma e gjumit master.

Kim Zolciak

Urdhri thoshte: “Asnjëra palë nuk do të hyjë në hapësirën e dhënë individualisht të palës tjetër në banesën bashkëshortore pa leje. Palët do të ndajnë zonat e përbashkëta të vendbanimit martesor.”

Kim Zolciak

Gjykatësi vendosi gjithashtu se të dyja palët “duhet të sillen në mënyrë civile ndaj njëra-tjetrës – veçanërisht në prani të fëmijëve të mitur”.

Dyshja është goditur me padi të shumta gjatë muajve të fundit, duke përfshirë një barrë masive tatimore nga IRS. Agjencia qeveritare e goditi çiftin me një kartëmonedhë 1,147,834.67 dollarësh pak para se të njoftonin ndarjen e tyre, në fillim të këtij viti. Kroy u godit më vonë me një padi për borxhin e grumbulluar në një kazino në Bahamas dhe një faturë të papaguar të lidhur me një qira makine. Kim është paditur gjithashtu nga Saks/Capital One për neglizhencë për të paguar 150 mijë dollarë borxh dhe tarifa të kartës së kreditit. Muajin e kaluar, ish-mamaja e “Mos u vono” u urdhërua të paguante 230 mijë dollarë pasi ajo dështoi në një linjë kredie për kapitalin e shtëpisë.

Kim Zolciak

Muajin e kaluar dyshja festuan 12 vjetorin e martesës me një darkë komode të përbashkët. Kim vazhdoi të ngatërronte ndjekësit e saj kur ajo ndryshoi doreza e saj në Instagram nga @kimzolciak tek @kimzbiermann pasi u largua publikisht “Biermann” në qershor.

Kim Zolciak

Gjykata e Qarkut Fulton i dha çiftit një zgjatje në datën e mbylljes së shtëpisë së tyre në Gjeorgji. I vendosur fillimisht në ankand më 8 nëntor, ai është shtyrë për në 11 janar, duke lejuar fëmijët e çiftit të shijojnë Krishtlindjet e gëzuara.