Kim Zolciak dhe Kroy Biermann ende janë në gjendje të paguajnë qiranë, pavarësisht shqetësimeve të supozuara për 'të pastrehët'

Klea

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann ende janë në gjendje të paguajnë qiranë, pavarësisht shqetësimeve të supozuara për ‘të pastrehët’

Kush është gati për një shkatërrim të tokës Kim Zolciak dhe Kroy Biermann Lajme? Gjatë muajve të fundit, Kim dhe Kroy kanë dështuar në çdo nivel. Ata nuk mund të paguajnë faturat, zihen para fëmijëve të tyre dhe dyshohet se po kalojnë një divorc të tensionuar.

McMansion i cili strehon njësinë e familjes ka qenë një burim tensioni pasi pothuajse ka shkuar në mbyllje disa herë. Sipas Kroy, ai nuk ka qenë në gjendje të paguajë hipotekën për shkak të zakoneve të shpenzimeve të Kim. Të dy kanë kërkuar nga gjyqtari përgjegjës për divorcin e tyre që të anulojë ankandin e nëntorit sepse fëmijët e tyre do të mbeten “të pastrehë”. Tani zbulojmë se Kroy merr para mujore NFL, por ajo për çfarë po i shpenzon ato është për debat. I Dërguari i ka detajet.

Të pastrehë apo jo të pastrehë, kjo është pyetja

(Foto nga Dave Kotinsky/Getty Images për Empire City Casino në Yonkers Raceway)

Raportet e fundit të mediave dolën duke detajuar gjendjen e dëshpëruar të Kim dhe Kroy. Pavarësisht se ka bërë një rregullim të vaginës dhe ka vazhduar të shpenzojë para për pamjen e saj, çifti i janë lutur gjykatave të Gjeorgjisë që të mos marrin shtëpinë e tyre. Ndërsa alumet Real Housewives of Atlanta kërkojnë një shteg, rezulton se ata mund të paguajnë qiranë në fund të fundit.

Kimbo dhe Kroy kanë ngritur një padi kundër bankës së tyre për të parandaluar që McMansion të shkojë te ofertuesi më i lartë në bllokun e ankandit. Ata madje kanë pasur guximin të ndezin gjykatën duke thënë se fëmijët e tyre të çmuar do të jenë “të pastrehë”. Deklarata e Kroy thoshte: “Pasojat e humbjes së këtij kapitali do të ishin shkatërruese për familjen time, duke përfshirë mua, ish-bashkëshortin tim Kim dhe katër fëmijët tanë të mitur”.

Ai vazhdoi, “Ne do të mbetnim të pastrehë, pa burime financiare dhe të paaftë për të adresuar borxhet e grumbulluara gjatë martesës sonë.” Tani një person i brendshëm i afërt me Kim dhe Kroy kanë thënë se në fund të fundit ata nuk janë plotësisht të thyer. “Paratë e tyre janë të kufizuara. Nuk është si dikur kishin para, por mund të përballojnë të paguajnë qiranë e tyre.”

Kokën lart, Kim dhe Kroy “po shkojnë mirë”

Dhe me mend, Kimbo dhe Kroy aktualisht po i japin një pushim forcës së policisë lokale sepse nuk po luftojnë. “Ajo po shkon mirë me të për momentin”, shtoi burimi.

Kroy merr rreth 2000 dollarë në muaj nga pensioni i tij i futbollit. Nuk është shumë, por sigurisht që është diçka për të punuar. Me gjithë këtë mënjanë, sigurisht që do të ishte e rëndësishme nëse Kim dhe Kroy do të jetonin pamatur për vite dhe do të humbnin gjithçka, vetëm që një gjykatës t’u jepte atyre një Hail Mary në shtëpi. Qëndroni të sintonizuar.