Kim Zolciak dhe Kroy Biermann arrijnë të blejnë dhurata Krishtlindjesh për fëmijët pavarësisht borxhit të gjymtuar

Klea

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann arrijnë të blejnë dhurata Krishtlindjesh për fëmijët pavarësisht borxhit të gjymtuar

Kushdo që vazhdon me realitetin TV pa dyshim që ka dëgjuar për të Kim Zolciak dhe Kroy Biermann’s 2023 divorc. Ish-yjet e Real Housewives of Atlanta janë ende duke bërë tituj thellë në raundin e dytë të procedurave të divorcit.

Drama filloi kur doli se ish-yjet e realitetit i kishin borxh IRS mbi 1 milion dollarë. Që atëherë, të dy kanë marrë një sërë vendimesh të dobëta financiare. Çifti është përpjekur të shesë rezidencën e tyre në Gjeorgji për të rikuperuar disa humbje, por me pak sukses.

Në një përpjekje tjetër për të mbajtur fondet të vijnë, si Kim ashtu edhe Kroy kanë përdorur shitjen e sendeve personale në internet. Kim filloi të shesë paruke dhe çantat e saj në mënyrë famëkeqe, ndërsa Kroy po aq mirë u përpoq të shiste këmisha dhe këpucë. Megjithatë, duhet të ketë mjaftuar për Krishtlindje.

Kroy bën një foto familjare të Krishtlindjeve pa Kim

Burime të afërta me Kim dhe Kroy i thanë TMZ se Kim dhuroi dhurata për Krishtlindje për fëmijët këtë vit. Thuhet se ajo grumbulloi të gjitha paratë që fitoi duke shitur sende personale në internet për t’u siguruar fëmijëve dhuratat e Krishtlindjeve. Nuk dihet ende se çfarë dhuratash janë blerë. Megjithatë, TMZ spekuloi se Kim nuk kurseu.

Thuhet se, pavarësisht talljeve që Kim bëri për shitjen e sendeve personale, ajo dhe Kroy kanë bërë një vrasje të mirë duke e bërë këtë. Artikujt e tyre të stilistëve dyshohet se kanë sjellë para të mëdha. Duke lënë mënjanë shumë vendime të dobëta financiare që të dy kanë marrë gjatë vitit 2023, ata ishin të mençur të qëndronin në shtëpi për pushime në vend që të përpiqeshin të udhëtonin diku.

Megjithatë, nuk ishte një festë krejtësisht pa drama. Kroy hodhi një hije të nënkuptuar në drejtim të Kim duke bërë një foto me të vegjlit pa Kim. Në mbishkrim, Kroy shpjegoi se Ariana dhe Brielle Biermann mungonin në foto, pasi dyshohet se ishin larguar shumë shpejt për t’u bashkuar me Kroy dhe fëmijët pas kamerës.