Kim Zolciak

Klea

Kim Zolciak Dëshpëruar për të mbajtur borxhet e saj të kumarit nga publiku!

Kim Zolciak Dëshpëruar për të mbajtur borxhet e saj të kumarit nga publiku!

Kim Zolciak po përpiqet të mbajë të dhënat e saj financiare ekskluzivisht mes vetes dhe burrit të saj të larguar, Kroy Biermann.

e Kim-it Manovra e fundit ligjore vjen mes pyetjeve në lidhje me kartën e saj të kreditit dhe borxhet e lojërave të fatit si pjesë e divorcit të vazhdueshëm të ish-çiftit.

Kim Zolciak

Amvisat e vërteta të Atlantës alum paraqiti një mocion për një urdhër mbrojtës në një përpjekje për të mbajtur financat e saj të heshtura, sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga Radar Online.

Dokumentet e gjykatës thanë se ish-ylli i realitetit e paraqiti kërkesën për të “parandaluar publikimin e informacionit personal për publikun e gjerë për veten e saj dhe për të mbrojtur privatësinë e fëmijëve të palëve dhe individëve jopartiakë që mund të përmenden në financat e saj. deklarata, regjistrime telefonike dhe dokumente të tjera.”

Kim Zolciak

Kim, e cila paraqiti mocionin e përshpejtuar më 5 shkurt, vuri në dukje se ajo ishte “e aftë dhe e gatshme të angazhohej në zbulim dhe të jepte përgjigjet e saj, por është në pritje të një vendimi”.

Dokumentet theksonin se Kim dhe Kroy u martuan në nëntor 2011 dhe kanë katër fëmijë të mitur. Ish-mbrojtësi i linjës së Atlanta Falcons bëri kërkesë për divorc për herë të dytë në gusht 2023, pasi të dyja palët tërhoqën dosjet e tyre fillestare në maj.

Kroy Biermann

Të çiftit të larguar Lufta e hidhur e divorcit është shënuar nga padi të shumta, grindje intensive në familje dhe një kërcënim i vazhdueshëm për mbyllje të rezidencës së tyre në Gjeorgji.

Kim Zolciak

Kim dhe Kroy u përplasën me një barrë tatimore federale më 11 prill 2023, pak para se të njoftonin ndarjen e tyre. IRS akuzoi çiftin se i detyrohej mbi një milion dollarë taksa të prapambetura për vitet 2013, 2017 dhe 2018. Kroy u godit më vonë me një padi për borxhin e papaguar të grumbulluar në një kazino në Bahamas dhe një faturë të papaguar të lidhur me një qira makine. Kim është paditur gjithashtu nga Saks/Capital One për neglizhencë për të paguar 150 mijë dollarë borxh dhe tarifa të kartës së kreditit.

Kroy Biermann

Ndërkohë, e Kim-it vajza 26 vjeçare, Brielle Biermannpo përballet me riposedimin e Land Range Rover-it të saj 2019 pasi një proces gjyqësor për pagesat e humbura të kredisë u injorua nga të dy Brielle dhe Mos u vononi mami.

Kim Zolciak

Dokumentet e gjykatës të shqyrtuara nga The Blast zbuluan se Ally Bank iu dha e drejta për të rimarrë Range Rover pas Kim dhe Brielle dështoi në kushtet e marrëveshjes së shitjes. Urdhri gjyqësor kërkoi dorëzimin e mjetit luksoz, që drejtohej kryesisht nga Brielle, në një të mërkurë të caktuar. Ky vendim erdhi tre muaj pas veprimit fillestar ligjor të Ally Bank kundër dyshes, pasi ata nuk arritën t'i përmbaheshin orarit të pagesës mujore prej 1,903 dollarësh për automjetin.

Kim Zolciak

Përditësimi erdhi më pas Kroy u urdhërua të dorëzonte Rolls-Royce-n e tij prej 400,000 dollarësh, për një padi të ngritur nga BMW.

Zoti Biermann kurrë nuk e kishte imagjinuar se do ta gjente veten në këtë pozicion, duke pasur një makinë të riposeduar. Por kjo është pasoja kur njerëzit e gjejnë veten duke shpenzuar shumë përtej mundësive të tyre. Kroy në pension dhe nuk e merr më atë rrogën e NFL-së,” të Kroit avokat, Marlys Bergstromtha në atë kohë.

“Cdo muaj, Kroy duhet të gërvisht paratë e mjaftueshme së bashku për të paguar hipotekën për të shpëtuar shtëpinë nga kalimi në sekuestrim; po marrin njoftime arkëtimi dhe tani, padi në emër të kreditorëve.”