Kim Zolciak dëshiron të shkarkohet nga divorci, duke bërë seks me Kroy Biermann

Klea

Kim Zolciak dëshiron të shkarkohet nga divorci, duke bërë seks me Kroy Biermann

Sigurohuni që mëngjesi juaj të jetë rregulluar përpara se të lexoni këtë! Kim Zolciak nuk dëshiron më të divorcohet. Në fakt, ajo ka depozituar dokumentet në gjykatë në përpjekje për të marrë Kroy Biermann’s Kërkesa e divorcit u hodh poshtë, duke pretenduar se të dy janë ende duke bërë shumë seks. Do ta lë atë imazh të rrotullohet në mendjen tuaj për një minutë përpara se të vazhdoj. Nëse duhet të hidhesh, nuk do të gjykoj.

Kim i përgjigjet pretendimeve të Kroy-t se martesa është “e prishur në mënyrë të pakthyeshme”, duke pyetur se si një martesë e prishur mund të rezultojë ende në shumë SEKS. Ajo gjithashtu mendon se fakti që ata po jetojnë nën të njëjtën çati dëshmon se mund t’i bëjnë gjërat të funksionojnë. Çuditërisht, Kim nuk e vë re lutjen e Kroy-t për ta shitur shtëpinë në mënyrë që të gjithë të vazhdojnë jetën e tyre. Unë mendoj se kjo nuk i përshtatet narrativës.

Kroy duket i dëshpëruar për të dalë

TMZ mori në dorë dokumentet e gjykatës, nga alumi Real Housewives of Atlanta. Kim thotë se ajo dhe Kroy kanë pasur marrëdhënie seksuale për herë të fundit më 7 shtator, vetëm disa javë pasi Kroy paraqiti kërkesën për divorc për herë të dytë më 24 gusht.

Në mënyrë zhgënjyese, Kim mund të jetë në diçka. Nëse palët kryejnë marrëdhënie seksuale, atëherë kërkesa për të qenë të ndarë ligjërisht nuk plotësohet më. Ekipi i divorcit Meriwether & Tharp LLC në Georgia, Atlanta, shkruan në faqen e tyre të internetit: “Nëse palët kryejnë marrëdhënie seksuale pas depozitimit të kërkesës, atëherë, teknikisht, ato nuk kanë mbetur në një gjendje të vërtetë ndarjeje që nga depozitimi. Ndonëse mund të mos jetë e zakonshme, unë kam parë gjyqtarë të hedhin poshtë një padi divorci dhe t’i detyrojnë palët të rikthejnë çështjen në këto rrethana.”

Kroy pretendon se dashuria e Kim për lojërat e fatit ka çuar në male borxhesh dhe ai është gati të largohet nga treni i çmendur. Nga ana e saj, Kim ka pohuar se gjërat do të shkojnë mirë. Ajo vazhdon të mbajë unazën e martesës dhe burime nga kampi i saj thonë se martesa është duke u punuar.

Tani, Kim do të nisë një aventurë të re televizive si pjesë e kastit të The Surreal Life. Nëse ajo do të mund të jetojë apo jo me një grup fytyrash të tjera të famshme në paqe dhe harmoni, mbetet për t’u parë. Me Macy Grey gjithashtu në mesin e kastit, rrip për disa skena rrëqethëse të Kim-it duke u përpjekur t’i mësojë Macy-t tekstin e Tardy-it për Partinë. Ose ndoshta Unaza nuk do të thoshte diçka do të ishte më e përshtatshme…