Kim Zolciak akuzon Kroy Biermann për vjedhje në pamjet e kamerës së policisë

Klea

Kim Zolciak akuzon Kroy Biermann për vjedhje në pamjet e kamerës së policisë

Oh, shiko! Kim Zolciak dhe Kroy Biermann janë ende një rrëmujë dhe ende jetojnë nën të njëjtën çati me fëmijët e tyre. Ndoshta ju mund të mendoni se çifti i larguar pushoi së vepruari si fëmijë dhe po ecin përpara me divorcin si të rritur. Fatkeqësisht, do të gaboheni.

Në kthesën e fundit të ngjarjeve, Kim po akuzon Kroy për vjedhje. Ndërsa Kim mund të largohet nga McMansion dhe ta çojë biznesin e saj diku tjetër, ajo nuk mund ta përballojë ta bëjë këtë sepse ajo dhe Kroy janë të shkatërruar financiarisht dhe jashtëzakonisht të dëshpëruar.

Në fillim të këtij muaji, alumi “Don’t Be Tardy” ua tregoi atë miqve të saj të ngushtë personalë, policisë, dhe u tha atyre se Kroy është një hajdut. TMZ ka lugën!

E gjora Kim, tha askush…

Në vend që të gjejë një punë, Kim ende ankohet. Ajo me sa duket nuk ka dëshirë të fitojë të ardhura për të ndihmuar në kujdesin e një pjese të borxhit të familjes. Për të anashkaluar punën, ajo shet mut e saj të vjetër për çmime tepër të fryra me shpresën se do të largojë disa kreditorë.

Për momentin, Kroy është nën kritika për gjoja plaçkitjen e gjërave “të shtrenjta” të Kimbo-s dhe përpjekjen për ta goditur atë. Pamjet e kamerës së trupit nga organet e zbatimit të ligjit tregojnë se Kim shkoi në stacionin e policisë (ata zakonisht vijnë tek ajo) për të paraqitur një kallëzim kundër ish-lojtarit të NFL.

Kimbo pretendon se për më shumë se një vit, Kroy ka marrë gjërat e saj dhe po përpiqet t’i shesë bizhuteritë e saj jashtëzakonisht të guximshme dhe të dukshme dhe mbeturina të tjera. Sipas avokatit të Kroy, atë që ai ndonjëherë nuk e paguan, “nuk është e vërtetë”.

Ju ftoj të shikoni videon sepse edhe polici i gjorë i caktuar për të dëgjuar çmendurinë e Kimit është skicuar. Përfundimisht, ajo shpjegon se Kroy gjoja mori bizhuteritë dhe çantat e saj dhe i ruajti në një kasafortë diku. Ajo tha gjithashtu se ai po i shet artikujt për para, gjë që është pothuajse ajo që AJO duhet të bëjë në mënyrë që fëmijët e tyre të mund të hanë.

Për sa i përket Kimit, Kroy është një hajdut. Kjo është arsyeja pse ajo po bën një denoncim zyrtar në Departamentin e Policisë Alpharetta. Ajo la të kuptohej se gjërat që gjoja mori Kroy vlenin “qindra mijëra” dollarë.

A është Kroy fajtor për vjedhjen?

Polici, bekoje atë, kërkoi një listë të sendeve që Kroy dyshohet se kishte marrë. Ai përfundon duke këshilluar Kimbo se kjo nuk do të përfundojë ashtu siç dëshiron ajo. Në thelb, prona mund ose nuk mund të jetë asete martesore të përbashkëta. Për shkak se janë në mes të procedurave të divorcit, policia nuk mund të bëjë shumë. Kjo është gjithashtu një çështje për gjyqtarin, i cili ndoshta duhet të detyrojë çiftin të ndahen dhe ta lërë McMansion të zbehet në izolim.

Kim pohon se është përpjekur të marrë sende personale shtesë nga dhoma e tyre e dikurshme e përbashkët, por nuk mundet sepse Kroy e mbylli derën me zinxhir. Dhe mirë për të. Rrjedhimisht, Kimbo u këshillua për hapat që mund të ndërmerrte dhe dërgoi paketimin.