Kim Zolciak

Klea

Kim Zolciak akuzon Kroy Biermann për shitjen e sekreteve të divorcit në shtyp!

Kim Zolciak akuzon Kroy Biermann për shitjen e sekreteve të divorcit në shtyp!

Kim Zolciak ka akuzuar burrin e saj të larguar, Kroy Biermann, të shitjes së detajeve në lidhje me divorcin e tyre në vazhdim në shtyp. Të Amvise të vërteta të Atlantës alum ka bërë kërkesë për një urdhër konfidencialiteti, sipas dokumenteve të siguruara nga TMZ.

Kim Zolciack

45-vjeçarja kërkoi një urdhër mbrojtës që do të redaktonte emrat kryesorë dhe të dhënat financiare që gjenden në dokumentet e divorcit që ajo dorëzoi në gjykatë. Kim deklaroi se donte të mbrohej pasi mediat vazhdojnë të mbulojnë divorcin e saj, duke vënë në dukje interesin e vazhdueshëm publik për ndarjen e keqe të çiftit të famshëm.

Kim Zolciak

Gazeta raportoi se Kim po pretendon se tashmë kishte rrjedhur informacione të turpshme dhe se Kroy kishte faj. Dokumentet thonë se ajo i ishte lutur më parë burrit të saj të larguar që të pranonte një urdhër konfidencialiteti, pa dobi. Ajo pretendoi se rezistenca e tij e forcoi pretendimin e saj se ai ishte personi që jepte informacione nga shtypi. Ajo tani po i kërkon gjykatës të urdhërojë një mandat që do të mbyllte rrjedhën e informacionit të detajeve të ndjeshme që kanë të bëjnë me ndarjen e çrregullt.

Kim Zolciak

Një gjykatës ende nuk ka vendosur për këtë çështje.

Regjistrimi vjen më pas Kim pohoi në pamjet e zbuluara të kamerës së trupit se Kroy kishte vjedhur bizhuteri të shtrenjta dhe çantat e stilistëve me vlerë “qindra mijëra dollarë”. Ajo dhe një shoqëruese e paidentifikuar vizituan një stacion policie në fillim të janarit, për të bërë një ankesë kundër ish-lojtarit të NFL.

Kim Zolciak

Në pamjet e kamerave trupore të marra nga TMZ, ish-ylli i Bravo zbuloi se fillimisht zbuloi se gjërat e saj ishin zhdukur, në maj 2023.

“I kam kërkuar mbrapsht dhe ai nuk do t’i kthejë”, pohoi ajo në video.

Kim45 vjeç, pretendoi se Kroy38 vjeç, i kishte ruajtur sendet me vlerë brenda një kasaforte që ndodhej në dhomën e tyre kryesore, një zonë që ishte urdhëruar jashtë kufijve nga gjykata.

Kim Zolciak

Kim vuri në dukje se ajo kishte thirrur më parë autoritetet në shtëpinë e familjes në një përpjekje për të rimarrë disa nga pasuritë e saj. Policia ka mundur të ndërmjetësojë sherrin, e cila ka çuar në Kroy duke i kthyer ngushëlluesin e yllit të realitetit, karikuesin e telefonit, medikamentet dhe kremin e qafës.

Kroy Biermann

Ish-yjet e realitetit janë goditur me padi të shumta gjatë muajve të fundit, duke përfshirë një barrë masive tatimore nga IRS. Agjencia qeveritare e goditi çiftin me një faturë 1,147,834.67 dollarësh pak para se të njoftonin divorcin e tyre të afërt, në fillim të këtij viti. Kroy më vonë iu dorëzua një padi për borxhin e grumbulluar në një kazino në Bahamas dhe një faturë të papaguar të lidhur me një qira makine. Kim është paditur gjithashtu nga Saks/Capital One për neglizhencë për të paguar 150 mijë dollarë borxh dhe tarifa të kartës së kreditit. Muajin e kaluar, i pari Mos u vononi mamaja u urdhërua të paguante 230 mijë dollarë pasi ajo dështoi në një linjë kredie për kapitalin e shtëpisë.