Kim Kardashian

Klea

Kim Kardashian tërhiqet zvarrë për të nxjerrë në ankand çantën e saj të vjetër Birkin për 70 mijë dollarë

Kim Kardashian tërhiqet zvarrë për të nxjerrë në ankand çantën e saj të vjetër Birkin për 70 mijë dollarë

Kim Kardashian u godit me reagime pasi ajo nxori në shitje një çantë “të pistë” Hermes me një çmim 70 mijë dollarë.

Kim Kardashian

Kardashians Ylli renditi çantën Birkin gri mat aligator në “gjendje të mirë” në platformën e rishitjes së familjes së saj, Kardashian Kloset. Përshkrimi i shkruar i pjesës së rrallë në dukje binte në kundërshtim me listën, duke deklaruar se kishte “disa njollë në doreza dhe në qoshet e poshtme të poshtme dhe gërvishtje të vogla në metal”.

Kim Kardashian

Përdoruesit e Reddit e pjekën yllin e realitetit 43-vjeçar për çmimin e lartë të çantës, pavarësisht dorezave të saj dukshëm kafe.

Një përdorues shkroi – “Seriozisht sa të dëshpëruar janë ata për para? Dhe pse askush nuk e ka të çuditshme që këta ‘miliarderë’ shesin rrobat e tyre të dorës së dytë? 😭

Kim Kardashian

Një person tjetër thirri në “70 k për një çantë të pistë, ferr i shenjtë!”

Një i tretë pyeti – “Kjo është shumë e turpshme. Pse nuk e restaurojnë atë nga H para se ta shesin?”

Një kritik tha: “Nervi për të renditur me atë çmim me gjithë zbardhjen e dorezave dhe konsumimin në qoshet e poshtme dhe të poshtme…. Artistët sKam.”

Kim Kardashian

Një përdorues tjetër vuri në dukje – “Pajisja është e gjitha e gërvishtur dhe e shurdhër, skajet janë të konsumuara dhe pak të fërkuara dhe janë të zbardhura nga grimi/rrezitja. Vetëm wow. Kushdo që e blen këtë prej tyre është një idiot, ata nuk mund të shqetësohen as ta restaurojnë ose ta ruajnë siç duhet. A është kjo një pjesë e vërtetë? Ata vërtet nuk kanë turp!”

E njëjta çantë e stilistit në gjendje të re është e disponueshme në uebsajtin luksoz, 1stdibs për një shumë të madhe 120,875,00 dollarë, një shifër që e vë e Kardashian duke kërkuar çmimin në perspektivë.

Kim Kardashian

Kardashian ka përdorur faqen e rishitjes së klanit të saj të famshëm për të tregtuar disa çanta dore të nivelit të lartë. Në fillim të këtij muaji, themeluesi i Skims renditi një çantë Birkin porous Crocodile blu me pallua për 49,995 dollarë. Çanta e kushtueshme, e cila u rendit në “gjendje të mirë”, përmbante “hardware palladiumi dhe doreza të dyfishta” me “kyçje të përdredhur dhe mbyllje me kyç dhe çelës”. Manjati i Skkn listoi gjithashtu dy Birkins shtesë, si dhe disa çanta të çantave Louis Vuitton dhe sende të ndryshme Chanel.

Kim Kardashian

Veren e kaluar, Kardashian dërgoi një çantë Hermès Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin, e njohur si “çanta më e shtrenjtë në botë” në një lojë futbolli në Japoni. Çanta e dorës luksoze zakonisht kushton më shumë se 100 mijë dollarë.

Ne nentor, Kardashian u këput duke mbajtur një çantë Birkin “HAC” gri të madhe ndërsa ishte në New York City për punë.