Kim DePaola për "keqkuptimet" e Teresa Giudice

Klea

Kim DePaola për “keqkuptimet” e Teresa Giudice

Gjatë sezoneve të mëparshme të Real Housewives të Nju Xhersit, Kim DePaola dhe Teresa Giudice luftuan shumë, por këto ditë, fatmirësisht, janë mirë. Dhe jo lloji i “mirës” që thonë disa gra, që do të thotë jo mirë. Në vend të kësaj, ata janë vërtetë mirë, por kjo mori shumë kohë dhe përpjekje nga të dyja pjesët e tyre. Sipas Kim-it, kishte shumë “keqkuptime” që duheshin sqaruar, por tani, ajo dhe Tre e kuptojnë plotësisht njëri-tjetrin.

Të ribashkuar dhe ndihet shumë mirë, tani për tani

Duke folur për OK!, Kim fillimisht shpjegoi se “kishte shumë keqkuptime në atë ditë, dhe kishte shumë xhelozi dhe shumë frikë. Disa nga aktorët menduan se isha një kërcënim sepse nuk kisha frikë. Unë isha një shoqe kryesore e Terezës dhe një herë Tereza u martua me vëllain dhe kunatën e saj – që e ndjeva se ishte e rreme që në fillim – pasi ndodhi kjo, nuk kishte asnjë dobi për mua”, u shpreh Kim me hije.

“Kështu që unë kisha dëgjuar përmes hardhisë se Teresa kishte thënë, ‘Nuk kam më nevojë për Kim D’,” vazhdoi ajo. Është e qartë, që thumboi. Megjithatë, ata kanë folur që atëherë. Ejani të zbuloni “Teresa i sheh gjërat ndryshe”, tha ajo.

“Ne kemi folur për të. Ne jemi mirë me të. Ajo e kupton nga vija unë. E kuptoj se nga vinte ajo”, shpjegoi Kim.

Sa i përket vendit ku ata qëndrojnë tani, fatmirësisht, është ende e mira e vërtetë. E shihni, Kim u shpreh më tej se ata “janë larguar nga të gjitha gjërat e këqija që u thanë për njëri-tjetrin”. Dhe tani, ajo dhe Tereza “flasin gjatë gjithë kohës”.

Por mos i kërkoni Kimit të flasë me Joe Gorga. Sepse ajo “nuk mund të pranojë shumë nga veprimet e tij”. Megjithatë, Kim është ende e hapur për t’u ulur me Melissa Gorga. Thënë kjo, pasi kunata e Terezës “zakonisht mban anën” e burrit të saj, kjo miqësi ka të ngjarë të mos jetë aq e lehtë për Kim për t’u rivendosur.

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.